Succesvol Meezingconcert van het Dongens Mannenkoor

Foto:

Half oktober heeft het Dongens Mannenkoor een uniek Meezingconcert gegeven in de lange geschiedenis van het koor. Het koor trad voor de eerste keer op in de prachtige theaterzaal van De Cammeleur. Onder leiding van dirigent Jan Terpstra en met muzikale begeleiding van pianiste Marjan Fey, begon het koor met veel enthousiasme aan het concert.

Al vanaf de eerste klanken zong het aanwezige publiek uit volle borst mee. Dit was mogelijk, omdat alle teksten van liedjes die gezongen werden, geprojecteerd waren op een groot scherm achter het koor. Het was geweldig om met zo’n 150 mensen samen te zingen. Het Dongens Mannenkoor was gelukkig ook nog goed te horen!

Soliste Kelly van den Boogaard zong een aantal nummers solo en een aantal nummers samen met het Dongens Mannenkoor. Ook Marjan Fey speelde een aantal solonummers; bij één van die nummers riep zij de hulp van het publiek in. Enthousiast klapte het publiek vervolgens mee, tijd om de stemmen even rust te gunnen! Het Dongens Mannenkoor kijkt tevreden terug op dit speciale evenement.

Veel mannen uit het publiek zongen ook mee tijdens het Meezingconcert. Is zingen toch een onontdekte passie? Kom dan gerust eens naar één van de repetitieavonden van het Dongens Mannenkoor, op woensdagavond vanaf 20.00 uur in De Gouden Leeuw. Het koor kan nog best een aantal leden extra gebruiken!

In december zijn weer de traditionele Kerstconcerten van het Dongens Mannenkoor. Het eerste concert is op woensdag 19 december 2018, in de Kapel van de Zusters Franciscanessen (ingang Schoolstraat. Het tweede concert is op vrijdag 21 december 2018, in de Oude Kerk aan de Kerkstraat. Beide concerten beginnen om 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen