Deelnemers 55e editie sauwelavonden bekend

Foto: Ad Vonk

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari staan de  populaire sauwelavonden op het programma in de nieuwe Cammeleur. Dit jaar wordt er in Dongen voor de 55e keer gesauweld, een carnavalesk jubileum. De deelnemende sauwelaars zijn inmiddels bekend.

Het deelnemersveld bestaat uit een flink aantal routiniers en twee debutanten. Er waren dit jaar maar liefst elf aanmeldingen waardoor er geloot moest worden.  Volgens de reglementen is er plaats voor 8 sauwelaars.

Titelverdediger is Bart van Kerkhof, de oppersauwelaar van 2018, die ook bij de komende editie een poging gaat wagen de lachers op zijn  hand te krijgen. Ludo van Vliet, die bij de afgelopen editie twee maal de publieksprijs mee naar huis nam, is ook weer present. Negenvoudig oppersauwelaar Tom Mijnders staat voor de zestiende achtereenvolgende keer in de ton. Rob Verkooijen gaat voor zijn vijftiende deelname. Erwin van Empel, die de afgelopen twee jaar zijn visitekaartje al afgaf, is ook deze keer weer van de partij. Na een jaar afwezigheid kruipt Trea van Kuijk weer terug in de Dongense ton. De twee debutanten zijn Josine Severijns en Huub Holzken.

Een prachtig en veelbelovend deelnemersveld, dat zich nu kan gaan voorbereiden op de data van 8 en 9 februari 2019, wanneer de nieuwe Cammeleur voor het eerst het decor zal zijn voor een paar avonden vol lachsalvo’s. Houdt dongen.nieuws.nl in de gaten voor nieuws over de start van de kaartverkoop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen