4de editie van de Klepper Lichtjestocht Dongen

Foto:

Tc de Kleppers organiseert dit jaar alweer de 4de editie van de Klepper Lichtjestocht Dongen (KLD). Dit is een MTB nightride met een hoge fun factor. Het is dus zeker geen wedstrijd. Editie 2018 gaat plaatsvinden op 20 oktober (zaterdag a.s.) en je kunt wederom kiezen voor 2 afstanden, namelijk de 25 en 40 kilometer. De startlocatie is weer bij de Viersprong en je kunt starten van 18:30 uur t/m 20:00 uur.

Ook deze editie gaat weer door bedrijven, bos, boomgaarden, kassen, koeienstallen, kerken etc. Aan onze tocht doen 40 Dongense bedrijven mee. Dit jaar hebben we nieuwe hoogtepunten, bijvoorbeeld het rijden door bierbrouwerij Opener. Ook brengen we voor het eerst een bezoek aan de pallet fabriek. Alle bedrijven maken er een eigen feestje van en bouwen hindernissen. Dit jaar hebben we de tocht verbonden aan het goede doel Cliniclowns, samen met Mathieu Verlinde gaan we een mooi bedrag bij elkaar fietsen. Van ieder kaartje gaat er 0,50 cent naar Cliniclowns. De tocht heeft een maximum van 1000 deelnemers dus dat zou dat een mooie bijdrage van €500 kunnen worden. Zoals het er nu uitziet gaat dat goed komen.

We krijgen als organisatie vaak de vraag waar het nu leuk is om langs de route te gaan staan kijken. De volgende punten zijn daar heel geschikt voor: – natuurlijk de start en finish locatie café de Viersprong – de fietsbrug – De kerk uit de Kerkstraat – In de Lage Ham staat ook nog een leuke band te spelen. Tot 20 oktober!, inschrijven kan via de website van de gezelligste fietsclub uit Dongen. Fiets anders een keer geheel vrijblijvend mee op zondagochtend bij Tc de Kleppers. We hebben 4 racefietsgroepen met een eigen snelheid zodat je altijd op je eigen niveau in kunt stappen. Ook hebben we een MTB groep dus smaken genoeg. Alle groepen starten vanaf de Viersprong. Misschien tot ziens!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen