MvH Media wint voor de tweede keer op rij een FD Gazelle Award

Foto:

Online marketingbureau MvH Media ontvangt voor de tweede keer op rij de FD Gazelle Award. Elk jaar reikt het Financieele Dagblad de award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Vorig jaar mocht MvH Media deze award voor de eerste keer in ontvangst nemen en ook dit jaar behoort MvH Media tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. MvH Media ontvangt op 8 november deze award tijdens de prijsuitreiking in Eindhoven en dingt daar nog mee naar verdere prijzen. Het Financieele Dagblad reikt dan voor de top-3 snelste groeiers per regio extra prijzen uit.

“Elke dag werken we aan het vergroten van de (online) groei van andere organisaties. Deze tweede nominatie is een prachtige erkenning van onze verdere eigen groei. Afgelopen jaar hebben we onze intrek genomen in een nieuw kantoorpand aan de Bolkensteeg in Dongen, van waaruit we deze groei verder voort kunnen zetten. Deze groei komt uiteraard alleen tot stand door structureel resultaat te behalen bij onze klanten en voorop te lopen als het gaat om digitale innovaties. Door hier elke dag, met een team van fantastische collega’s, aan te werken kunnen we rekenen op een trouwe en groeiende klantenportefeuille. Om de nationale en internationale ambities van onze klanten te kunnen blijven bedienen is het van belang dat we als bedrijf blijven innoveren, investeren in kennis en collega’s. Op dit moment hebben we zes vacatures openstaan om ook in de toekomst voorop te kunnen blijven lopen” aldus eigenaar Mark van Hattum.

Het Financieele Dagblad organiseert de competitie dit jaar voor de 15e keer. Alleen bedrijven die de afgelopen drie jaar onafgebroken met minimaal 20% in netto-omzet zijn gegroeid en het laatste jaar winstgevend afsloten maken kans op een positie op de ranglijst. Daarnaast gelden er dit jaar voor de eerste keer extra criteria voor de titel FD Gazelle. MvH Media voldoet aan alle criteria en dingt daardoor mee naar de titel van snelste groeier van Nederland.

In de afgelopen jaren is MvH Media, onder leiding van Mark van Hattum, uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau. Vanuit het nieuwe kantoor in Dongen is een jong en ambitieus team dagelijks bezig met de online positionering van de binnen- en buitenlandse klanten. In zowel grote als kleine organisaties denken de medewerkers mee over de beste oplossing voor het behalen van de gewenste online resultaten. Het behalen van online resultaat over de diverse online kanalen, zoekmachine marketing, social media, conversie optimalisatie en e-mailmarketing, staat altijd voorop. Binnen het bedrijf worden de ontwikkelingen op het gebied van online marketing op de voet gevolgd en wordt er geïnvesteerd in kennis en vaardigheden om elke dag beter te worden. MvH Media is door zowel Google (Google Partner) als door Microsoft (Accredited Professional Bing ads) gecertificeerd als online marketingbureau.

In november trekt de redactie van het Financieele Dagblad het land in om de FD Gazellen Awards uit te reiken aan de winnaars. In december volgt een slotevenement waar de snelste groeier van Nederland bekendgemaakt wordt.

Reacties

article
101307
Online marketingbureau MvH Media ontvangt voor de tweede keer op rij de FD Gazelle Award.
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20181018/mvh-media-wint-tweede-keer-op-rij-fd-gazelle-award/
2018-10-18T19:20:17+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/10/18192012/mvh18.jpg
Nieuws, Zakelijk