4e Boktoberfeszt was weer top

Foto:

Afgelopen zaterdagavond was den Hamse Bok helemaal in Oktoberfesztsfeer. Vanaf 18.00 u. Genoten de fesztgangers van een voortreffelijk 3 gangen diner, in zuid-duitse sfeer. Om 20.30 gingen de deuren open voor her grote feest en openden de Vrijetijdrekkers de feestavond met lekkere blaasmuziek, en de stemming zat er meteen goed in.

Door het prachtige weer was het ook buiten op het terras tot in de late uurtjes goed toeven. De Uitslaopers verhoogden de feestvreugde met 2 spetterende optredens, en Richtig Rex zette de tent weer helemaal op zijn kop.

Kortom het was weer top, en de goede doelen dan dit jaar: het Kloosterpad en Good Hope kunnen dan ook een mooi bedrag verwachten.  Op 3 november ontvangen de goede doelen van de BBD en het 4e Boktoberfeszt hun cheques tijdens een gezellige avond met live muziek bij den Hamse Bok. Kijk voor meer info en voor onze zeer gewaardeerde sponsors op: www.boksebikerszd.nl  De stichting BBD bedankt iedereen die mee heeft gewerkt en gefeest en ziet jullie allemaal graag terug op 3 november bij de Hamse Bok, voor de BBD feest- en goede doelen avond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen