Stichting Scouting De Stormvogels wint € 1.000 met inzamelactie Wecycle

Foto:

Vandaag ontving Stichting Scouting De Stormvogels een cheque ter waarde van € 1.000. Wethouder René Jansen overhandigde vandaag op milieustraat De Coolhof de sponsorcheque aan vrijwilliger Judith Noordanus van Stichting Scouting De Stormvogels.

Wecycle actie
De sponsorcheque heeft de Stichting Scouting De Stormvogels te danken aan alle inwoners die de afgelopen maanden hun elektrische apparaten hebben ingeleverd bij de milieustraat. En dat waren er veel! Voor het ingeleverde afval kon je punten sparen. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, ontvangen van Wecycle een sponsorcheque van €1.000,- voor het lokale goede doel. Gemeente Dongen is in deze top 25 als 3e geëindigd.

Heel blij
Judith Noordanus, Stichting Scouting De Stormvogels: ”We zijn hier heel erg blij mee! We hebben echt een leuke scouting en onze leden verdienen het dan ook om iets extra’s te ontvangen. Het geld gaan we besteden aan materiaal voor de leden. Zo willen we bijvoorbeeld nieuwe mokken aanschaffen. Speciale mokken waar onze leden gemakkelijk uit kunnen drinken. Toch fijn dat we dat onder andere met dit bedrag kunnen doen. Namens alle leden en vrijwilligers van Stichting Scouting De Stormvogels: super bedankt!’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen