Aanmelden verwendagen voor mantelzorgers nog mogelijk

Foto:

De Werkgroep Mantelzorg van ContourdeTwern organiseert, samen de gemeente Dongen, van 5 tot en met 7 november verwendagen voor mantelzorgers. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn er activiteiten op verschillende tijdstippen en locaties. Deze verwendagen worden op woensdag afgesloten met een feestelijke avond in de Cammeleur.

Alle mantelzorgers die bekend zijn bij de werkgroep hebben een uitnodiging ontvangen via de mail of per post. Er zijn al veel aanmeldingen binnen, maar er zijn nog plaatsen op de filmavond op dinsdagavond om 19.30 uur in het Volckaert Theater. Bij de workshop marsepein op dinsdag of woensdag is ook nog ruimte. Dat geldt ook voor het museum van Henk van Loon aan de Eind-sestraat, inclusief een rit in de huifkar.

Een team van Thebe Extra komt woensdagmiddag naar de Cammeleur om uitleg te geven over de vele activiteiten van de organisatie. Zoals de kapper aan huis, een breed assortiment handige hulpmiddelen en een vernuftig alternatief voor de traplift. En er is een film gemaakt over de dagtochten die Thebe Extra aanbiedt. Kortom, een middagvullend programma van 13.30 tot 16.00 uur. De verwendagen worden afgesloten met een feestavond, met onder meer een optreden van het koor Sjowenso.

Aanmelden
Alle mantelzorgers die bij ContourdeTwern bekend zijn, hebben inmiddels een uitnodiging ontvan-gen via de mail of per post. Alle activiteiten zijn gratis voor mantelzorgers. Aarzel niet, en meldt u aan via [email protected] Bellen kan ook: 0162 314138 (’s morgens op werkdagen)

Reacties