Voorstelling Peter Faber verplaatst naar 16 februari

Foto:

De voorstelling van Peter Faber die aanstaande zaterdag zou plaatsvinden, is wegens omstandigheden verplaatst naar zaterdag 16 februari 2019. Iedereen die een ticket heeft gekocht, krijgt persoonlijk bericht over deze wijziging.

Om te voorkomen dat men het persoonlijke bericht over het hoofd ziet, heeft Stichting DonckHuys ook via andere kanalen de verschuiving van de voorstelling aangekondigd.

Wist u nog niet dat Peter Faber in De Cammeleur staat? Dan is dit uw kans om nog een ticket te kopen. Tenslotte is Peter Faber één van Nederlands meest veelzijdige artiesten. En wat is er leuker dan naar een prachtige show te gaan van een bekend acteur die o.a. gespeeld heeft in films als ‘Soldaat van Oranje’, ‘Max Havelaar’ en ‘Ciske de Rat’? Zijn theatershow gaat over Het Leven als Werkwoord. En wie heeft daar geen ervaring mee! Sleutelwoorden van deze show zijn: humor, gouden tips, levenslust, inspiratie én heel veel enthousiasme en plezier. Voor iedereen die het Leven wil Vieren!

Tickets voor deze prachtige voorstelling à € 18,= (inclusief consumptie) zijn te bestellen via www.decammeleur.nl of telefonisch via 0162-312000.

Reacties