Rabobank Clubkas Campagne: promoot hier je vereniging!

Foto:

In het werkgebied van Rabobank Tilburg en Omstreken bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven invulling geven en verbeteren. Het ondersteunen van deze verenigingen en stichtingen is een van de manieren om de lokale betrokkenheid te tonen. Daarom organiseert de bank dit jaar wederom de Rabobank Clubkas Campagne. Er wordt maar liefst € 200.000,- verdeeld!

Stemperiode 
De leden van de bank kunnen van dinsdag 2 tot en met zondag 14 oktober hun stem uitbrengen aan de verenigingen en stichtingen die meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger het bedrag is dat deze club ontvangt. Leden ontvangen via de post een persoonlijke kaart met een unieke stemcode. Ieder lid van de bank krijgt 5 stemmen om te verdelen, waarvan maximaal 2 stemmen aan dezelfde club mogen worden gegeven. Klanten die vóór 1 september 2018 lid zijn geworden, kunnen stemmen.

Promotie voor uw club
Doet jouw vereniging of club mee aan de Rabobank Clubkas Campagne en wil je deze kandidatuur extra onder de aandacht brengen van de andere Dongenaren. Stuur dan jouw promotietekst naar [email protected]

Scouting Laurentius
Ook dit jaar doet Scouting Laurentius weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Samen met 318 stichtingen en verenigingen uit Tilburg strijden wij om een mooi deel van de te verdelen 200.000 euro. Vorig jaar hebben wij een mooi bedrag opgehaald. Hiermee is ons doel alleen nog niet bereikt; daarom hebben we ook dit jaar jullie hulp nodig!

Doel
Onze tenten, waarmee wij ieder jaar gaan kamperen, zijn aan vervanging toe. Wij willen het bedrag daarom gaan gebruiken om 4 nieuwe tenten voor onze jeugdleden aan te schaffen. Met deze nieuwe tenten kunnen onze jeugdleden de komende jaren weer mooie kampen beleven. Met het bedrag van vorig jaar redden wij het helaas niet om voldoende tenten aan te schaffen. Wij hebben uw hulp en stem daarom hard nodig.

Stemmen
Bent u lid van de Rabobank geef je stem dan aan Scouting Laurentius! Zijn er mensen in uw omgeving lid van de Rabobank, vertel ze dan vooral dat zij op Scouting Laurentius kunnen stemmen! Alvast bedankt voor u stem namens de leden en vrijwilligers van Scouting Laurentius.

Oranje Comité Dongen
Het Oranje Comité Dongen neemt deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte van de Rabobank Clubkas Campagne is dat leden van Rabobank Tilburg en omstreken inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven.

Leden stemmen
Leden van de bank kunnen hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. De stemperiode vindt plaats van 2 tot en met 14 oktober 2018. Leden van de Rabobank ontvangen vóór 2 oktober een e-mail met stemcode of een stemkaart in de brievenbus. Mogen wij op uw stem rekenen om het Oranjeparkfestival 2019 mede dank zij u tot een succes te maken? Alvast bedankt voor uw support! Oranje Comité Dongen

Stichting De Oude Kerk
Ook de Stichting de Oude Kerk te Dongen heeft zich aangemeld voor de clubkas actie. Als Stichting proberen wij de Oude Kerk in Dongen te behouden voor de toekomst. Om dit doel te bereiken zijn wij onder andere afhankelijk van dit soort ondersteunende acties. Op dit moment staan we voor een grote uitgave omdat de CV-installatie op instorten staat. Wij zouden het erg op prijs stellen als u ons wilt steunen en uw stem op de Stichting de Oude Kerk wilt uitbrengen. Iedere stem telt, iedere stem is geld waard. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw stem.

Heemkundekring “Des Graven Moer”
Heemkundekring “Des Graven Moer” doet ook dit jaar weer mee aan de Clubkas Campagne van Rabobank De Langstraat, die daarvoor € 150.000 beschikbaar stelt. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer het oplevert voor de clubkas.

Bent u lid van Rabobank De Langstraat? Dan zou het fantastisch zijn als u bij het uitbrengen van uw stemmen ook aan de heemkundekring uit ’s Gravenmoer denkt. De heemkundekring is een enthousiaste vereniging, die zich inzet voor het behoud van het historisch en cultureel erfgoed van ’s Gravenmoer. Erfgoed, dat niet verloren mag gaan en beschikbaar en toegankelijk moet blijven voor de generaties die na ons komen. Bij voorbaat vriendelijk dank voor uw stem!!

SWOD
Rabobank Tilburg en omstreken organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en SWOD doet ook mee. Bent u lid van de Rabobank Tilburg en omstreken? U zou ons enorm helpen met een stem voor SWOD tijdens de Clubkas Campagne! Wij zullen uw stem goed gebruiken om ons nog meer in te zetten voor een dementievriendelijke gemeenschap! Bij voorbaat hartelijk dank.

 

 

 

Scouting De Stormvogels
Scouting De Stormvogels, de scouting voor mensen met verstandelijke (en lichamelijke) beperkingen voor Dongen en omgeving is ook een van de deelnemers aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Waarom moet u op ons stemmen?
Uiteraard omdat wij de gezelligste club van Dongen zijn! Maar ook omdat we het nodig hebben. De geldelijke waarde van u stem(men) willen wij gaan gebruiken om het buiten nog aangenamer te maken voor onze leden, want scouting speelt zich voor een groot deel buiten af. Zo staan er op ons verlanglijstje een paar stevige parasollen voor bij onze picknicktafels en een grote gasbarbecue zodatwetijdens kamp kunnen barbecuen. Daarnaast is het gazon voor ons gebouw aan groot onderhoud en gedeeltelijke vervanging toe.

Stemt u op ons?

Olympia’60
Beste Rabobank Leden, Stem op v.v. Olympia’60 in de Rabobank Clubkas Campagne. Met de opbrengst doet Olympia’60 precies waar deze actie voor staat.
Met onze 500 leden waarvan ruim 250 jeugleden zorgen wij ervoor om sociaal en sportief bezig te zijn. Onze slogan is niet voor niets ALLEMAAL OLYMPIA !
Olympia’60 is dé voetbalclub uit Dongen waar oog is voor de combinatie van plezier en prestatie. Dankjewel voor uw stem !

 

 

 

 

Stichting Parkplezier
HELP STICHTING PARKPLEZIER MET DE AANSCHAF VAN EEN VOGELBORD
Stichting Parkplezier heeft nog veel wensen en ideeën om van Park Vredeoord een aantrekkelijke verblijfplaats te maken. Een plek waar alle Dongenaren graag komen, want het park is er voor u.  Met uw stem voor de Raboclubkascampagne helpt u onze wensen uit te voeren.

Een daarvan is een Vogelbord met daarop afbeeldingen van de vogels in park Vredeoord. Als je de QR-code scant, krijg je het geluid van de vogel te horen.
Een andere grote wens van ons is een boekenboom en een digitaal informatiescherm. Kortom, wensen genoeg.  Uw stem brengt ons weer een stapje dichter bij een aantrekkelijk park! Mogen wij op u rekenen?

DVVC
DVVC doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Tilburg en omstreken, zodat we ons doel kunnen bereiken: aanschaf van zonnepanelen om onze club duurzamer te maken met het oog op de toekomst. Laat je stem horen tussen 2 en 14 oktober!
Ben je lid van Rabobank Tilburg en omstreken? Het zou fantastisch zijn als jij en je familie, vrienden en kennissen jullie stem geven aan DVVC tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Van 2 tot en met 14 oktober kunnen de leden van Rabobank Tilburg en omstreken hun stem uitbrengen. Zij ontvangen maandag 2 oktober een stemkaart in de brievenbus of een stemkaart per mail. Stemmen gaat via deze site: https://www.clubkascampagne.nl/tilburg. Alleen klanten die vóór 1 september lid van de bank waren, kunnen stemmen.

 

Natuurvereniging Ken en Geniet
Als natuurvereniging, welke helemaal zonder subsidie draait en veel activiteiten organiseert, hebben we zo af en toe wel een extraatje nodig. Daarom doen we ook dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne, vorig jaar leverde dat een leuke bijdrage op, dat we besteed hebben aan de vervanging van de oude paardenstal in Natuurtuin Kandoel.

Dit jaar zouden we uw steun weer kunnen gebruiken en gaan we de bijdrage gebruiken voor de start, van de vervanging van ons tuingereedschap. Onze benzinebosmaaier bijvoorbeeld is alweer meer dan 15 jaar oud en is aan vervanging toe.  Als natuurvereniging gaan we voor milieuvriendelijker gereedschap, links en rechts hebben we al rond gekeken en onze keus is gevallen op accutuingereedschap. Dit materiaal is beter voor de bediener, immers er komen geen kwalijke dampen meer vrij, het motorgeluid is veel stiller en dat zijn zaken die er toe doen. Het liefst zouden we de accu’s ook nog eens op willen laden door middel van zonnecollectors, immers in de Kandoeltuin is geen stroom voorhanden.

Onze natuurtuin wordt onderhouden door een groep enthousiaste vrijwilligers, welke wekelijks aan het werk zijn. Er wordt gemaaid, gesnoeid, gehooid, getimmerd, gezaaid en haast overal is gereedschap voor nodig. Helpt u onze vrijwilligers aan goed gereedschap, dat zou enorm fijn zijn. Al 22 jaar beheren we dit natuurparadijsje, natuurlijk willen we dat in de toekomst blijven doen, daarom is uw bijdrage van harte welkom, uw stem is geld waard en stemmen kost niets, dus doe mee, stem op Natuurvereniging Ken en Geniet.

Hoe Ist!
Hallo lieve Dongenaren, Dit jaar doen wij voor het eerst mee met deze te gekke actie! Wij bestaan dit jaar namelijk 11 jaar en dat gaan we vieren op zaterdag 3 november a.s. in de Viersprong! Daarvoor kunnen wij wel wat hulp gebruiken! Steun ons daarom tijdens deze super toffe actie! Alvast bedankt! Muzikale groeten, Hoe Ist?!

.

 

 

Scouting St. Jozef
Scouting St. Jozef doet zeker ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas actie. Wegens het grote succes van vorig jaar waarbij wij een mooi bedrag hebben mogen ophalen hebben we dit jaar een nieuw bestedingsdoel bedacht. Dit jaar zal het een nieuw dak voor de berging worden, deze is echt aan vervanging toe (lek, houtrot). Wij hopen natuurlijk op jullie steun, dus mocht je geen lid zijn van de Rabobank maar wel iemand kennen? Trek diegene aan zijn dasje en vraag of hij op ons stemt!

 

 

 

Energie Dongen
Redenen genoeg om je stem te geven aan Energie Dongen. Lees maar! Energie Dongen, een gewone Dongense vereniging die energie betaalbaar wil houden. Hier geen misverstand over! Een gewone Dongense club waarvan je gewoon lid kunt zijn. Een club die voor je klaar staat als je op zoek bent naar oplossingen voor energiebesparing en –opwekking. En dat alles kosteloos. De energieke motor van Duurzaam Dongen, dát is wat Energie Dongen is!

Is dit al reden genoeg om ons je stem te geven tijdens de RABO Clubkas Campagne? Doen dan! Lees verder als je eerst meer wil weten. Kort: Geld dat we krijgen, komt altijd ten goede aan je zelf! Energie Dongen is een vereniging van Dongense vrijwilligers en inwoners die iedereen helpt betaalbare energie te waarborgen. De vereniging neemt initiatieven voor projecten waaraan iedereen kan deelnemen, zoals zonnepanelen- en windmolenprojecten. Nog geen kennis gemaakt? Kijk dan eens op www.energiedongen.nl

Dongenstroom start half oktober met het produceren van stroom. De zonnepanelen liggen op de dressuurstal van Marjolein Verharen. Door de stroom te verkopen aan de coöperatie OM|nieuwe energie verlaagt dat de energierekening van de deelnemers enorm. De windmolens op De Spinder worden mede gefinancierd door de in Dongen gekochte Spinderdelen, waarvoor jaarlijks een vergoeding en een windbonus wordt betaald. Zo krijg je geld in je portemonnee om dit weer goed te kunnen besteden aan extra energieverlagende werkzaamheden aan je huis of zaak. Om deze initiatieven op te zetten moet worden voorgefinancierd. Daar is geld voor nodig, maar geld dat na de start van een energieproject altijd weer bij de inwoners en ondernemers van Dongen,  ’s-Gravenmoer, Klein Dongen en Vaart terugkomt. Reden genoeg toch om ons u stem te geven bij de RABO Clubkas Campagne? Geef ons je stem en moedig mensen om je heen aan om dit ook te doen!

Nederpopopkoor Zonder Noten
Ben je lid van de Rabobank en Omstreken. Denk dan voor de Raboclubkas eens aan ons koor. We zijn een gezellig koor met een repertoire van Nederlandstalige popmuziek. Dit wordt door ons Met veel enthousiasme gebracht met hier en daar een dansje. Volgend jaar bestaan we 12 ½ jaar en dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om iets moois neer Te kunnen zetten voor alle Dongenaren en iedereen die graag naar onze optredens komt kijken, kunnen we de bijdrage Van de Raboclubkas heel goed gebruiken. Dus, draag je ons koor een warm hart toe, geniet je van onze optredens, luister je graag naar een koor met een niet alledaags repertoire, Ben je benieuwd naar onze jubileumshow? Geef je steun van de Raboclubkas dan aan ons. Alvast ontzettend bedankt.

 

 

HV Dongen
HV Dongen doet dit jaar ook mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank Tilburg e.o. Bent u lid van de Rabobank Tilburg en omstreken? Dan kunt u stemmen op verenigingen of stichtingen in de omgeving die u een warm hart toedraagt. Deze stemmen zijn geld waard.  U ontvangt maandag 2 oktober een stemkaart in de brievenbus of per mail. U kunt uw stem uitbrengen via: https://www.clubkascampagne.nl/tilburg Het bestedingsdoel van HV Dongen is het organiseren van activiteiten voor de leden van HV Dongen. We hopen dat wij ook op uw stem kunnen rekenen!

 

 

 

 

 

 

Steun de “Oranje stichting K D V” met de Rabo Clubkas Campagne
De Oranje Stichting KDV organiseert de koningsdag en de Tractor Behendigheid Wedstrijd in Klein Dongen Vaart.
Het komende jaar wordt voor de 50e maal de wielerronde op gewone fietsen in verschillende leeftijdscategorieën gereden. We kunnen wel spreken van een uniek evenement.
Afgelopen jaar hebben we de 35e tractor behendigheid wedstrijd gehouden, een ware traditie in Klein Dongen Vaart

Om deze evenementen ook in 2019 met succes te kunnen organiseren hebben we wederom de ondersteuning van de Rabo Bank, middels de Rabo Clubkas campagne, aangevraagd. In juli hebben we toezegging gekregen dat ons project in aanmerking komt voor de Rabo clubkas campagne .  Alle leden van de “Rabobank Tilburg en omstreken” krijgen op 2 oktober a.s. een persoonlijke stemcode met 5 stemmen waarvan er maximaal 2 stemmen per vereniging mogen worden uitgebracht. Je kunt digitaal en fysiek stemmen tot 14 oktober 2018.
We willen zoveel mogelijk stemmen winnen!!!!

Om de jaarlijkse Koningsdag viering en de traditionele Tractor behendigheid wedstrijd te kunnen blijven organiseren.  U kunt ons daar bij helpen, door 2 van Uw stemmen op de Oranje Stichting KDV uit te brengen, U heeft dan nog 3 stemmen voor een ander doel of project in ons dorp die ook voor de campagne in aanmerking komen.  Meer informatie vind U onder:
https:// www.mijnbankenik.nl/tilburg/inschrijven M.vr.gr. Oranje Stichting KDV en mogen wij op Uw stemmen rekenen !

Fotoclub Dongen weer deelnemer Rabobank Clubkas Campagne
Fotoclub Dongen doet ook dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Dankzij de financiële steun die dat oplevert kan de fotoclub hun programma en tentoonstelling blijven organiseren en iedereen kennis laten maken met de fotografie. De tentoonstelling op 7, 8 en 9 december aanstaande levert een schat aan fotowerk op die door alle geïnteresseerden kan worden bekeken in de Cammeleur.

Ben je ook lid van de Rabobank Tilburg en omstreken? Wij zouden het fantastisch vinden als je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne tussen 2 oktober en 14 oktober een of liefst 2 stemmen geeft aan Fotoclub Dongen zodat we ook de komende jaren weer velen kunnen laten genieten van de mooie foto’s van onze leden. Leden van de Rabobank Tilburg en omstreken ontvingen op 2 oktober een stemkaart per mail of een stemkaart in de brievenbus. Met die stemkaart mag je 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 aan de Fotoclub Dongen mag geven. Naast Fotoclub Dongen kun je dus ook nog andere clubs steunen. Stemmen gaat via deze website: https:www.clubkascampagne.nl/tilburg

Alleen Rabo-klanten die vóór 1 september lid van de bank waren, kunnen stemmen. Laat je stemmen niet verloren gaan en steun onze club tussen 2 en 14 oktober!

 

 

Avond4daagse dongen
Ook Avond4daagse Dongen doet dit jaar weer mee aan de clubkas Campagne van de Rabobank. Wij zijn een stichting met ruim 100 vrijwilligers en zorgen er ieder jaar weer voor dat ruim 2500 lopers kunnen genieten van 4 mooie wandeldagen door ons mooie Dongen en omgeving. Om deze 4 dagen veilig en vlot te laten verlopen zijn wij nu al bezig om ook ons digitale inschrijfsysteem zo optimaal mogelijk te maken. Daar is buiten vele uurtjes werk , vooral ook veel geld voor nodig en u zou ons daar met uw stem enorm mee kunnen helpen. Wij zijn, als stichting, voornamelijk afhankelijk van giften en sponsoring, dus alle hulp is welkom. Dank u wel voor uw stem.

Reacties

article
100654
In het werkgebied van Rabobank Tilburg en Omstreken bruist het van verenigingen en stichtingen die
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20181001/rabobank-clubkas-campagne-promoot-hier-vereniging/
2018-10-01T11:34:02+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/10/01114123/clubkas181.jpg
Nieuws