Van den Bosch Makelaars opent tweede kantoor in Reeshof

Foto:

Er waait een frisse wind door de huizenmarkt.

Per 10 september jl. heeft Van Bosch makelaars een tweede kantoor geopend. Het kantoor is gevestigd aan de Ketelhavenstraat 93 in De Reeshof te Tilburg. Onder leiding van Paul Bedaf is het team van Van den Bosch makelaars klaar voor een frisse start.

De Reeshof is een stadsdeel aan de westkant van Tilburg. In 1980 werden er de eerste woningen gebouwd en inmiddels wonen er ongeveer 50.000 mensen in het stadsdeel, dat wordt omringd door drie natuurgebieden.  Ook in de Reeshof zelf is er veel groen aanwezig, evenals alle voorzieningen die het leven aangenaam maken. Bovendien is het een ideale plek voor kinderen om op te groeien.

Van het kantoor in de Reeshof mogen de klanten van Van den Bosch makelaars hetzelfde verwachten als het kantoor in Dongen. Volledige begeleiding bij het verkoop-/aankoopproces en taxaties, een ervaren team met persoonlijk en informeel contact, heldere afspraken en service. Als dynamisch team is Van den Bosch actief op social media zoals Instagram, Facebook en Youtube. Neem gerust eens een kijkje en volg Van den Bosch makelaars om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en woningaanbod.

Heb jij een huis in de Reeshof dat je wil verkopen of ben je gewoon nieuwsgierig naar de waarde? Dan is Van den Bosch makelaars je graag van dienst.
Maak gebruik van de gratis waardebepaling. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt Van den Bosch makelaars je hoe de waarde van een woning tot stand komt. Dat hangt bijvoorbeeld af van de grootte, afwerking, bouwjaar, ligging en omgeving van het huis. Vervolgens wordt natuurlijk ook aangegeven wat jouw woning waard is.

Wil je een woning kopen in de Reeshof, dan kies je natuurlijk ook voor de expertise van Van den Bosch makelaars. Omdat zij het spel dagelijks spelen, kennen ze de markt op hun duimpje. Vanaf het eerste moment begeleiden ze je tijdens het kopen van de woning. Geen detail wordt daarbij vergeten.

Nieuwsgierig geworden naar het kantoor aan de Ketelhavenstraat én naar wat ze je kunnen bieden? Loop gerust eens bij ze binnen voor een kop koffie of meer informatie.

Je huis verkoop en koop je bij een echte kenner!

 

 

Reacties

article
100383
Er waait een frisse wind door de huizenmarkt. Per 10 september jl. heeft Van Bosch
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180927/bosch-makelaars-opent-tweede-kantoor-reeshof/
2018-09-27T16:52:48+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/09/27165220/vdb181.jpg
Nieuws, Wonen, Zakelijk