‘Voegt’ organiseert bijzondere inspiratiesessie bij SED

Foto:

‘Voegt’ is in 2015 als klein bedrijf begonnen met de insteek om hulpvragers verder op weg te helpen en hen prettig te laten voelen in zijn/haar eigen leefomgeving. Op 25 oktober geeft Raymond Sestig  van ‘Voegt’ een bijzondere inspiratiesessie bij Restaurant SED in ’s Gravenmoer. In dit artikel stelt Raymond zich voor.

“Mijn naam is Raymond Sestig en ik ben mede-eigenaar van Voegt.  Door middel van thetahealing behandeling ik jong en oud met de meest uitlopende klachten. Denk hierbij aan mensen met een burn-out, depressie, slaapprobleem, angst of hoog gevoeligheid. Via de theta-hersengolf zet ik verschillende negatieve blokkades en belemmeringen om naar een positieve overtuiging die bij de persoon past. Een techniek die doorwerkt tot op DNA-niveau.”

“Naast thetahealing geef ik inspiratiesessies. Een unieke beleving waarbij ik je kennis laat maken met de zeven lagen van bestaan. Samen maken we een reis door
het universum waarbij humor en spiritualiteit samen komen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod welke ondersteund worden met praktijkvoorbeelden. Tenslotte krijgen mensen uit het publiek de kans om deze techniek te ervaren en/of contact  te maken met overledenen.”

“Zie ik je bij de meest unieke inspiratiesessie van Nederland? De eerstvolgende sessie vindt plaats op 25 oktober bij SED in ’s Gravenmoer van 19.00 uur tot 22.00 uur. Kijk op www.voegt.nl voor aanvullende informatie en tickets.”

Tekst: Floor Trommelen

 

Reacties

article
100275
‘Voegt’ is in 2015 als klein bedrijf begonnen met de insteek om hulpvragers verder op
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180925/voegt-organiseert-bijzondere-inspiratiesessie-sed/
2018-09-25T17:22:45+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/09/25172240/raymond.jpg
Nieuws, Zakelijk