Boktoberfeszt 2018 gaat voor 2 goede doelen

Foto:

De opbrengst van het vierde Boktoberfeszt, op zaterdag 13 oktober as. gaat naar 2 goede doelen: Kleinschalig Wonen (Kloosterpad Dongen) en Home of Good Hope.

Kleinschalig Wonen (Kloosterpad Dongen)
Thebe Kloosterpad is een kleinschalige woonvoorziening in een deels oude boerderij in het gezellige Brabantse dorp Dongen. Als u vanwege dementie niet meer zelfstandig thuis kunt wonen, biedt Kloosterpad u een fijne plek om te wonen met de juiste zorg. Kloosterpad is een boerderij uit 1891, die in 2011 is verbouwd en uitgebreid. Kloosterpad ligt op een prachtige plek naast het klooster

Kloosterpad bestaat uit 3 sfeervolle woningen voor 6 of 7 bewoners omgeven door een gezamenlijke tuin, die speciaal is ontworpen voor mensen met dementie. Bewoners kunnen groenten verbouwen, er is een pluktuin en er zijn vlinderstruiken om in de zomer vlinders te lokken. Elke woning heeft een ruime huiskamer met een open keuken. U beschikt over een eigen kamer van 21 – 24 m2 met een eigen badkamer.

Het dagelijks leven in Kloosterpad en de manier waarop we met elkaar omgaan is huiselijk en ongedwongen. Wij zorgen ervoor dat u zich echt thuis voelt bij ons. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom, er zijn geen bezoektijden. Samen met uw naasten zorgen we ervoor dat u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven leven en de dingen kunt doen die u gewend bent om te doen.

Home of Good Hope.
Home of Good Hope is in 2007 opgericht door Monica Imanga, een Namibische vrouw. Ze is met haar soepkeuken gestart als een eerbetoon aan haar 16-jarige dochter die eerder dat jaar gestorven was aan Aids.Verdrietig als ze was zag ze dat de straatkinderen in de sloppenwijk Goreangab in Katutura, Windhoek, haar nodig hadden. Haar project is heel succesvol. Sinds 2007 is het uitgegroeid tot een soepkeuken die 2 x daags warme maaltijden uitdeelt aan ruim 600 kinderen van 1,5 tot 12 jaar. In de toekomst worden de activiteiten verder uitgebreid zodat er meer aan de begeleiding van de kinderen gedaan kan worden. Hiervoor worden verschillende projecten opgestart.De Nederlandse stichting Home of Good Hope steunt deze soepkeuken waar mogelijk. We sponsoren hen samen met sponsors uit Canada, Zweden, Duitsland en Namibië zelf Prioriteit heeft het project om de keuken te huisvesten in een permanent gebouw.

2 goede redenen, naast de spetterende live optredens en een heel gezellige avond, om er bij te zijn op 13 oktober in den Hamse Bok. Bestel dus snel je kaarten op www.boksebikerszd.nl of bij den Hamse Bok.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen