Nieuw in Dongen per 1 oktober : Salt & Pepper

Foto:

Steeds meer mensen ervaren teveel stress. In onze maatschappij ligt de lat hoog, houden we steeds meer ballen in de lucht en worden we overvoerd met informatie. Juist in deze drukte is het een kunst om in balans te blijven. En soms kan je daar wat hulp bij gebruiken.

Vanaf 1 oktober 2018 start Sanny van Helden met haar praktijk voor stresscounseling en yogatherapie. Voor iedereen die hulp kan gebruiken in (zeer) stressvolle periodes. Om een burn-out te voorkomen of te herstellen na een burn-out. En om ervoor te zorgen dat je niet meer over je grenzen heen gaat. Gewoon door je te leren anders met stress om te gaan. Sanny werkt al jarenlang als yogadocente en heeft ervaring met teveel stress. 18 jaar geleden kreeg zij zelf een burn-out. Na haar herstel heeft zij talloze studies en trainingen gedaan in hulpverlening, yoga en counseling.

De praktijk is gevestigd in Dongen aan de Hoge Ham 15R. In het gebouw van Eigentijdz klank en yoga studio waar zij ook een aantal uren per week Mindful, MidLife en Yin relax yoga geeft.
Wil jij stoppen met alle ballen in de lucht te houden? En ben je toe aan meer rust en ontspanning? Kijk dan voor meer informatie op www.saltandpepper.nu of bel (06)12510777.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen