Theaterseizoen geopend met bomvolle preview in prachtige nieuwe zaal

Foto:

De nieuwe grote theaterzaal van de Cammeleur was vrijdagavond tot de laatste plaats bezet bij de previewavond.. Met deze avond werd het theaterseizoen 2018-2019officieel geopend. Een aantal acts kwam alvast een voorproefje geven van het programma wat zij in het komend seizoen in het theater komen spelen. Op een ontspannen en humorvolle wijze praatte Karin Bruers de acts aan elkaar.

Het theaterprogramma voor komend seizoen is erg gevarieerd en diezelfde variatie zat ook in het prgramma wat het publiek tijdens de preview voorgeschoteld werd. Na een korte opening door presentatrice Karin Bruers werd het publiek door de dames van het cabaretduo Oldenhermanns getrakteerd op een voorproefje van hun programma Unsexed.

Donckhuys directeur Jurgen Jansen stak zijn trots over de nieuwe Cammeleur niet onder stoelen of banken

Andere acts die ook live aan een voorproefje gaven van hun voorstelling waren Klaas Prins, Emiel van der Logt, Maurice Mulderij  en Abspoel & Bischoff. Het laatste duo brengt op zaterdag 3 november een hommage aan de legendarische Belgische zanger Jacques Brel.

Enkele van de geprogrammeerde artiesten die vrijdag niet in de gelegenheid waren om persoonlijk aanwezig te zijn hadden de moeite genomen om zich in een filmpje aan het publiek te presenteren. Ook dat werd erg gewaardeerd. Bekijk hieronder het filmpje van Zandtovenaar Gert van der Vijver, die op 26 en 27 oktober drie voorstellingen (waaronder een speciale kindervoorstelling) verzorgt met de Blazers Compagnie Dongen.

Het publiek genoot van de optredens en de erg humorvolle presentatie van Karin Bruers, die zelf ook nog, samen met Nol Havens, haar voorstelling ‘Bruers haalt uit’ komt spelen op 20 oktober.

Het publiek maakte volop gebruik van de gelegenheid om kaarten te reserveren voor het komende theaterseizoen en kon daarbij profiteren van een aantrekkelijke ‘Early Bird’ korting op diverse voorstellingen. De kaartverkoop voor alle voorstellingen loopt nu via www.decammeleur.nl  Het eerste theaterseizoen in de nieuwe Cammeleur zal ongetwijfeld weer een flink aantal volle zalen opleveren.

Foto’s: Sutedj(o)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen