Sportweek: Wie wordt de sportiefste school van Dongen?

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Van 17 tot en met 22 september staat Dongen bol van sportieve activiteiten. Tijdens de Nationale Sportweek kun je in en rondom De Cammeleur gratis kennis maken met allerlei sporten. Ook wordt in die week, op woensdag 19 september, bekend gemaakt welke school de sportiefste van Dongen is. Voor deze titel zijn genomineerd: J.J. Anspachschool, Heilig Hart School en Westerkim.

Jaarlijks strijden bassischolen in de gemeente Dongen om de titel ‘Sportiefste school van Dongen’. De prijs werd de afgelopen jaren op het Sportgala Dongen uitgereikt. Dit jaar is er een speciaal buitenprogramma georganiseerd. Op woensdag 19 september kun je tussen 14.30 uur en 16.30 uur meedoen aan een sport- en cultuurplein in Park Vredeoord. Hier reikt wethouder Bea van Beers (Onderwijs) om 15.00 uur de prijs uit aan één van de genomineerde scholen.

Kandidaat 1: De Heilig Hartschool

Kandidaat 2: De Westerkim

Kandidaat 3: De J.J. Anspachschool

Sportworkshops; doe mee!
Tijdens de Nationale Sportweek is er in Dongen van alles te doen. Op maandag 17 september om 19.30 uur geeft wethouder René Jansen (Sport) het startsein in Park Vredeoord met een workshop plogging: een bootcamp waarbij tegelijkertijd zwerfafval op straat wordt opgeruimd. De rest van de week kun je allerlei sportieve workshops volgen zoals bootcamp of streetdance. Op woensdagavond 19 september verzorgt DonckHuys een voorstelling met Foppe de Haan en Evert ten Napel om 20.15 uur in De Cammeleur (kaartverkoop zie: www.decammeleur.nl). Het volledige programma van de sportweek vind je op www.dongen.nl/sportweek

Foto’s: Jan Stads/Pix4Profs

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen