EMTÉ ‘s Gravenmoer heropent als Coop ‘s Gravenmoer

Foto: Google streetview

Op maandag 24 september opent Coop ‘s Gravenmoer feestelijk de deuren. De voormalige EMTÉ-supermarkt is dan volledig verbouwd en voorzien van de frisse en moderne Coop-stijl. Supermarktmanager Etiënne Wittenberg: “De winkel wordt totaal vernieuwd. Ons team heeft erg veel zin om als Coop verder te gaan in ‘s Gravenmoer.”

De winkel aan de Molendijk 1b wordt de komende weken volledig verbouwd. “De supermarkt komt er compleet anders uit te zien”, vertelt Wittenberg. “Tot en met de vloer aan toe wordt alles vernieuwd! Een nieuwe, ruimtelijke indeling en een uitgebreider assortiment zorgen er bovendien voor dat het straks heel prettig winkelen is bij Coop ‘s Gravenmoer. In de winkel komt een mooie broodafdeling mét onze populaire worstenbroodjes. Op de ruime groente- en fruitafdeling kunnen klanten onder meer terecht voor losse uien, knoflook en aardappelen. Ze scheppen er zelf tomaatjes en walnoten of kunnen verse jus d’orange tappen.”

Ruime openingstijden en optimale service
Het vertrouwde team, onder leiding van Etiënne Wittenberg als nieuwe supermarktmanager, stelt de klant centraal en combineert klantvriendelijkheid met een volledige service. Met een ruime en gratis parkeerplaats, een slijterij, servicebalie met PostNL-pakketpunt, ov-oplaadpunt en de verkoop van medicijnen en de Nederlandse loterijen, is de winkel van alle gemakken voorzien. Naast de reguliere kassa’s kunnen klanten ook middels gebruiksvriendelijke zelfcheck-out kassa’s eenvoudig en snel hun kleine boodschappen afrekenen. Online boodschappen doen kan voortaan ook: Coop ‘s Gravenmoer zet de boodschappen dan voor de klant klaar in de winkel. De openingstijden van de winkel worden veel ruimer: van maandag tot en met zaterdag is de winkel van 8 tot 20 uur geopend en op zondag van 11 tot 17 uur.

Feestelijke opening
De EMTÉ-winkel is inmiddels gesloten en wordt flink verbouwd. Op maandag 24 september om 18 uur opent Coop ‘s Gravenmoer feestelijk haar deuren. Wittenberg: “Iedereen is van harte welkom om de opening met ons te komen vieren. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, leuke activiteiten en de eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van 20 euro of meer een gratis appeltaartje.”

 

 

Reacties

article
99696
Op maandag 24 september opent Coop ‘s Gravenmoer feestelijk de deuren. De voormalige EMTÉ-supermarkt is
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180910/emte-s-gravenmoer-heropent-als-coop-s-gravenmoer/
2018-09-10T15:37:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/09/10153507/emtegr.jpg
Nieuws, Zakelijk