4e Internationale BBQ wedstrijd+ in Dongen

Foto:

Op 8 en 9 september 2018 wordt voor de vierde keer een internationale BBQ wedstrijd georganiseerd in Dongen-Vaart. De organisatie is in handen van Boerderijvlees “de Vaartse Hoeve” en sportcafé ’t Vaartje. De wedstrijd is goedgekeurd door de Kansas City Barbecue Society (KCBS). De teams bereiden 4 vlees categorieën om zich te kwalificeren voor het kampioenschap: Kip, Ribben, Pork en Brisket. Daarnaast is er op zaterdag een wedstrijd whole hog (heel varken).

Kom lekker proeven
Zowel op zaterdag als op zondag is er de gelegenheid om te proeven. Tegen een kleine vergoeding is er op zaterdag en zondag gelegenheid om te proeven van de overheerlijke gerechten. Verschillende teams zorgen er voor dat er allerlei lekkere vleesgerechten voor u worden bereid. De afgelopen jaren was dit al een groot succes.

Allerlei activiteiten voor jong en oud
Er worden naast de barbecue wedstrijden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Een greep uit het grote aanbod. Er is een springkussen en een tractorbaan. Je kunt er biggen knuffelen en pony rijden. Ook is er de mogelijkheid om de handboog ter hand te nemen. Daarnaast zijn er diverse stands, zoals portret tekenen en klompen schilderen. In kramen worden er ook allerlei spullen te koop aangeboden. Ook dit jaar is er weer een gezellige markt. Er zijn allerlei kramen met een zeer gevarieerd aan bod aan artikelen

Gezelligheid met live muziek
Er wordt een gezellige sfeer gecreëerd. Het festivalterrein is mooi ingericht. Bovendien is er op beide dagen muziek, zodat de gezelligheid ook na afloop van de wedstrijden nog door zal gaan. Op zondag is er live muziek op het gezellige terras. Dit zal er voor zorgen dat er ook dit jaar een top sfeer zal zijn. Aan de wedstrijd wordt deelgenomen door liefst 42 teams.

Waar?
Het evenement vindt plaats aan de Ruiterbaan in Dongen-Vaart. Op zaterdag vanaf 12.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent om te proeven. Dit voorkomt teleurstelling. Voor verdere informatie kan contact opgenomen worden met Astrid en Christiaan Lodewijks (telefoonnummer: 0162-312082).

Reacties