Opening jazzseizoen Jazzclub The Swinging Carrots

Foto:

Op zondag 9 september 2018 begint het jazzseizoen 2018-2019 bij Jazzclub The Swinging Carrots in Dongen. Op het podium staan die middag de Julians New Orleans Jazzfriends uit België.

De naamgever van de band, Julien Goethals, richtte zijn band op in 1987. Vanaf die tijd heeft de band de intentie om New Orleans jazz te brengen op de manier zoals deze door de pioniers werd gebracht. De huidige formatie bestaat uit enthousiaste musici die goed hebben geluisterd naar de grote voorbeelden uit de New Orleans jazz. De band is een vaste gast op nationale en internationale jazzfestivals. Je kunt de band op allerlei plaatsen ontmoeten en nu dus ook in Dongen. De band treedt op in wisselende samenstelling, afhankelijk van de aard van het optreden.

Wie zin heeft in een middagje New Orleans jazz, zoals deze jazz bedoeld is, is op zondag 9 september a.s. van harte welkom bij Café Zalencentrum De Viersprong, dé jazzlocatie van Dongen en omstreken. Het optreden begint om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Bezoekers betalen nog steeds de lage entreeprijs van vijf euro per persoon.

Op zondag 14 oktober staat het volgende concert in Dongen gepland, dan met de Freetime Old Dixie Jassband. Voor meer informatie: www.theswingingcarrots.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen