20e Vaartse Oldtimerdag op 2 september

Foto:

Alweer voor de 20e keer organiseert Stichting Oldtimer Vrienden Club Dongen-Vaart (OVC) de Vaartse oldtimerdag op 2 september. Deze dag, die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft, staat geheel in het teken van allerlei soorten oldtimervoertuigen: auto’s, bromfietsen, legervoertuigen, motoren, tractoren, solexen, stationaire motoren en daarnaast alles wat verder pruttelt, rolt en loopt.

De locatie voor de Vaartse Oldtimerdag is wederom te Dongen-Vaart, met als middelpunt café-zaal ’t Karrewiel, gelegen aan de Vaartweg 112, 5106 NE Dongen. Ook u bent natuurlijk van harte welkom met uw oldtimer of als bezoeker vanaf 10.00 uur.

Voor de deelnemers is er slechts één regel: de deelnemende voertuigen dienen van voor 1990 te zijn. De oudst deelnemende voertuigen dateren zelfs van ver voor de oorlog. De één kiest ervoor zijn oldtimer volledig te restaureren, waar de ander er juist voor kiest om een voertuig zoveel mogelijk in de originele staat te bewaren en daarmee wil laten zien dat een voertuig een werkzaam leven achter zich heeft. Ieder jaar is het voor zowel bezoekers als deelnemers een lust voor het oog om te zien hoeveel mensen hun oldtimers koesteren. In grote getale zijn de mooiste oldtimervoertuigen te bewonderen. Uiteraard dienen deze voertuigen aan de nodige wettelijke eisen te voldoen om met de diverse tourriten mee te kunnen rijden. Tevens is er de mogelijkheid voor kofferbak verkoop, dus als u onderdelen of andere oldtimer gerelateerde artikelen heeft welke u niet meer nodig heeft, kunt u hier wellicht iemand anders blij mee maken.

Daarnaast zijn er verschillende attracties en entertainment voor jong en oud op het terrein te vinden. Op diverse plaatsen op het terrein kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Er zal de hele dag een spreker rond lopen, zodat u op de hoogte wordt gehouden van alles wat zich afspeelt. Rond 16.00 sluiten we de dag gezellig af met de formatie GreySix welke hun 60’s & 70’s repertoire laten horen, vergeet uw dansschoenen dus niet!

Een evenement als de Vaartse Oldtimerdag is uniek in z’n soort. De organisatie streeft er elk jaar weer naar om een geweldig gratis evenement te organiseren waarbij de deelnemers en toeschouwers zich goed vermaken. Mede door onze trouwe sponsors en vrijwillige medewerkers kan de Vaartse Oldtimerdag voor zowel deelnemers als bezoekers gratis worden bezocht. Buiten de sponsors brengt ons enveloppenspel ook de nodige financiën binnen, met jaarlijks een prachtige oldtimer bromfiets als hoofdprijs en verder vele mooie prijzen en troostprijzen.

Bij een voorinschrijving met uw oldtimer voertuig via onze website (voor 26 augustus) ontvangt u ook nog een gratis lunchpakket. Dit alles maakt het dus weer zeer de moeite waard om een bezoek aan de Vaartse Oldtimerdag te brengen op 2 september. Graag tot dan!

Meer info op: www.facebook.com/ovcdv en www.oldtimervriendenclub.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen