Energie Dongen helpt energieprijs betaalbaar te houden

Foto: CC0/Public Domain

Op 17 juli 2018 is de verkoop van de “Spinderdelen” met succes van start gegaan. Al bijna de helft van deze Spinderdelen is door bewoners en ondernemers in het Hart van Brabant gekocht. Tot 31 augustus 2018 loopt deze actie nog. Ook de leden van Energie Dongen hebben al veelvuldig laten zien dat we graag willen meedoen! En terecht! Het is tenslotte een burgerinitiatief om de stijgende energieprijzen zelf betaalbaar te houden.

Deelnemen – Goed voor je eigen portemonnee en Dongen
Een Spinderdeel kost € 250,-. Volgens een voorzichtige schatting groeit je inleg in 20 jaar tot ongeveer € 538,-, waarschijnlijk meer. Je deelt ook mee in de opbrengst via de “windbonus” dit kan nog eens € 173,- opleveren, afhankelijk van de hoeveelheid wind. Dit rendement is ook gunstig als je je spaargeld hiervoor wilt inzetten.

Hoe het werkt
Als inwoner of ondernemer van de Dongen, ’s-Gravenmoer, Klein Dongen en Vaart kun je deelnemen door Spinderdelen te kopen. Het mooie aan deze Spinderdelen is dat zij een veel hogere uitkering en winstdeling kennen dan de rente op je spaarrekening. Als bedrijf is het natuurlijk goed voor je groene bedrijfsimago! Doe een werknemer een Spinderdeel cadeau, dan geef je echt iets goeds!

Mooi sparen voor de toekomst
Omdat een Spinderdeel overdraagbaar is, kan je er later altijd iemand anders een plezier mee doen, dan heb je zelf een gedeelte van het rendement, waarna bijvoorbeeld je kinderen er ook van kunnen profiteren! Voor alle informatie en aanmelding: www.spinderwind.nl

Energie Dongen zegt: DOE MEE!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen