Dongennieuws Ballonfiësta op 31 augustus…nog plaatsen beschikbaar

Foto: Marie-Louise Jolie

Op vrijdagavond 31 augustus wordt voor de vierde maal het spectaculaire dongen.nieuws.nl Ballonfiesta georganiseerd. Meerdere ballonnen zullen die avond rond 19.00 uur opstijgen vanaf het veld aan De Nestel aan de overkant van de fietsbrug. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Op 30 juni, de datum waarop het  dongen.nieuws.nl Ballonfiesta oorspronkelijk gepland stond waren de weersomstandigheden helaas niet goed genoeg voor een ballonvaart waardoor het fiësta uitgesteld moest worden. Daarop is 31 augustus als  nieuwe datum vastgesteld. De passagiers die op de nieuw geplande datum verhinderd zijn, hebben afgelopen vrijdagavond een vlucht gemaakt. Vanwege de wind werd opgestegen vanaf het Slotjesveld in Oosterhout, waarna de vlucht hen voerde langs Dongen en Tilburg om net voor Berkel-Enschot de landing te maken. Daar ontvingen de passagiers een glas champagne en een certificaat en kregen degenen die voor het eerst een ballonvlucht maakten een heuse champagnedoop.

Nog plaatsen beschikbaar voor 31 augustus
Met een luchtballon opstijgen  in Dongen is een unicum, die kans krijg je zomaar geen tweede keer. Bij het opstijgen zie je Dongen eens op een andere manier en wie weet staat de wind gunstig en kom je nog in de buurt van je eigen huis. Na afloop van de vaart wordt je keurig netjes teruggebracht naar het startveld maar niet voordat je onder het genot van een glas champagne je getuigschrift hebt ontvangen.

Voor een bedrag van € 150,00 kun jij een plaatsje in één van de ballonnen reserveren. Niet alleen leuk voor jezelf maar denk ook eens aan de mogelijkheid om iemand zo’n plekje cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum. Samen met je werknemers of collega’s? Het kan allemaal. De vaarten worden uitgevoerd door Sky Ballonvaarten.

Om één of meerdere plaatsen te reserveren stuur je een mail naar [email protected] onder vermelding van ‘ballonfiesta’. Wij nemen dan contact met je op voor de bevestiging hiervan. Het aantal beschikbare plaatsen is niet onbeperkt. Wees er dus snel bij als je interesse hebt.

Reacties

article
97121
Op vrijdagavond 31 augustus wordt voor de vierde maal het spectaculaire dongen.nieuws.nl Ballonfiesta georganiseerd. Meerdere
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180818/dongennieuws-ballonfiesta-op-31-augustus-nog-plaatsen-beschikbaar/
2018-08-18T11:30:20+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/06/18113530/ballon18.jpg
Nieuws, Zakelijk