Willy v.d. Wiel wint 34e spelletjesmarathon

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje is de 34e spelletjesmarathon, die georganiseerd werd door spelletjesvereniging De Gamblers afgesloten. Willy v.d. Wiel pakte dit jaar de titel. Hij pakte op woensdagavond de leiding door een fantastische score van 14 punten en stond deze niet meer af.

Op donderdagavond naderde Hans de Bresser tot op één punt, waarmee hij ook alle kansen op de titel had. Op vrijdagavond scoorde Willy echter één puntje meer dan Hans en greep daarmee het kampioenschap. Na het spelen van 25 verschillende spellen had Willy slechts twee punten voorsprong. Jan Kennekens scoorde op de laatste avond nog 10 punten, waarmee hij oprukte naar de derde plaats.

De week poedelprijs ging naar Judith Schellekens. Wendy Kemmeren werd de best deelnemende dame. Zij bezette de zesde plaats. In haar slotwoord bedankte voorzitter Wilma Kemmeren de uitbaters van sportcafé ’t Vaartje voor de fantastische verzorging. Daarna ging zij over tot de prijsuitreiking. Het bleef nog lang gezellig. Reikhalzend wordt al weer uitgekeken naar de 34e marathon.

Einduitslag van de 34e marathon (eerste tien):

Naam punten

1. Willy v.d. Wiel 57

2. Hans de Bresser 55

3. Jan Kennekens 51

4. Frans Kemmeren 50

5. Corné de Bresser 49

6. Wendy Kemmeren 48

7. Wesley Goossens 47

8. Wilma Kemmeren 44

9. Rian Verbunt 41

Erwin van Riel 41

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen