Inschrijven sauwelavonden vanaf nu mogelijk.

Foto: Ad Vonk

Het einde van de vakanties is weer in zicht. Dat betekent dat veel organisaties hun evenementen van het komende seizoen al weer aan het opstarten zijn. Stichting De Peeënstekers doet daarom al een oproep voor oude en nieuwe talenten in de sauwelton.

Ook dit jaar wordt er weer een sauwelweekend georganiseerd in het Peeënrijk! De inschrijvingstermijn voor de deelnemende sauwelaars is vanaf nu opengesteld. De Sauwelavonden vinden dit seizoen plaats drie weekenden voor de carnaval en wel op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari 2019.

Heb je ambitie, ben je niet verlegen, ben je een gangmaker, ben je een lolbroek?? Dan ben jij degene die wij zoeken!  De Dongense sauwelavonden zijn sinds jaren bekend om hun invulling met prachtige creaties waarbij bezoekers in grote getalen aanwezig zijn. Durf jij de uitdaging aan….schrijf je dan nu in om aan te kunnen sluiten bij een prachtig team sauwelaars. Voor meer info kun je een mailtje sturen aan [email protected] t.a.v. René Broeders. Hij neemt dan contact met je op of neem een kijkje op onze website waar de formulieren zijn te downloaden.
Inschrijven is mogelijk tot 1 oktober 2018.

Reacties

article
97652
Het einde van de vakanties is weer in zicht. Dat betekent dat veel organisaties hun
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180806/inschrijven-sauwelavonden-vanaf-nu-mogelijk/
2018-08-06T14:57:37+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/08/06145726/sauwel18.jpg
Nieuws, Peejelaand