Inschrijven Dikke Banden Race voor de jeugd zondag 30 september.

Foto: Harm Rijswijk

De vakanties zijn bijna afgelopen. De Zomerspelen komen er aan. We gaan er vanuit dat iedereen straks weer gezond en wel naar school gaat. Zondag 30 september staat het centrum van Dongen weer in het teken van wielrennen.

Naast de 49e Ronde van Midden Brabant en de 50e Ronde van Dongen is ook dit jaar weer aan de kinderen gedacht. Want ook dit jaar staat de Dikke Banden Race weer op het programma. Start en finish bij d’Ouwe Sok. Kinderen vanaf 5 tot en met 12 jaar kunnen zich gratis inschrijven via de Flyer die op school wordt uitgereikt. Mocht je deze gemist hebben, geen paniek. Wil je meedoen dan kun je je ook inschrijven via onze website. http://wielerbelangdongen.nl/wedstrijden/dikke-banden-race/ Daar zie je het inschrijfformulier. Invullen en verzenden! Makkelijker kan niet!

Verloting gratis mountainbike.
De starttijden zijn: categorie 1: 5 -6 jaar 13.00 uur (2 ronden). Categorie 2: 7-8-9 jaar 13:35 uur (3 ronden) en categorie 3: 10-11-12 jaar 13.45 uur (4 ronden). De winnaars worden direct na de finish van de laatste categorie gehuldigd. Onder de deelnemers wordt ook dit jaar weer een echte mountainbike verloot. Daarnaast zorgen IJssalon Smaak en de organisatie dat de deelnemertjes niets te kort komen.

Nogmaals: Heb je zin om mee te doen? Ga naar www.wielerbelangdongen.nl en schrijf je in. Na het inschrijven moet je je op de zondag tussen 11.30 en 12.30 uur melden bij Eethuis Van Holst. Voor een helm wordt gezorgd. Je mag alleen meedoen op een gewone fiets. Geen racefiets!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen