34e Spelletjesmarathon

Foto: CC0/Public Domain

Al weer voor de 34ste keer organiseert spelletjesvereniging The Gamblers een spelletjesmarathon. Inmiddels zijn hiervoor de eerste voorbereidingen getroffen. De marathon wordt dit jaar gehouden van maandag 6 tot en met vrijdag 10 augustus 2018.

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart worden vijf avonden op een rij spellen gespeeld. Iedere avond staan er vijf spellen op het programma. In totaal worden er dus 25 verschillende spellen gespeeld. Het betreft geluks-, vaardigheids-, bord- en denkspellen. Er zijn weer leuke spellen, die overigens bij bedrijfs- en familiefeestjes ook hun waarde bewezen hebben. Ook staan er weer enkele nieuwe spellen op het programma.

Om voor de marathontitel in aanmerking te komen, moet je alle avonden mee spelen. Wanneer je een avond wilt meespelen, kan dit natuurlijk ook. Dan doe je mee voor de mooie dagprijzen, maar je hebt bovenal een avond vol gezelligheid. De marathon trekt deelnemers van alle leeftijden. De avonden in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 20.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt voor niet leden slechts twee euro per avond. Kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een meespelende ouder. Informatie bij sportcafé ’t Vaartje tel: 0162-312275.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen