Een nieuwe stap voor KnipmeKnap!

Foto:

KnipmeK(n)apsalon! is al ruim 4 jaar de persoonlijke kapper voor iedereen. Eind augustus opent KnipmeK(n)apsalon haar deuren op een nieuwe locatie: Hoge Ham 166-B

De Dongense Debby Euren startte in januari 2014 op 20-jarige leeftijd met haar eigen thuisknipservice, genaamd KnipmeKnap! Vijf maanden later begon ze met haar kapsalon, die ze KnipmeK(n)apsalon! noemde. De salon was eerst gevestigd aan Hoge Ham 17. Sinds september 2015 zit de KnipmeK(n)apsalon! van Debby in de Tramstraat 52A.

En nu na 4 jaar in de Tramstraat te hebben gezeten is de kapsalon toe aan een nieuwe stap. Daarom verhuist KnipmeK(n)apsalon! weer terug naar de Hoge Ham, maar dit keer naar nummer 166-B, midden in het centrum van Dongen.
Tijdens en na de kappersopleiding heeft Debby in meerdere kapsalons in Dongen en omgeving stage gelopen en werkervaring opgedaan. Door het behalen van de benodigde diploma’s en extra cursussen durfde ze de sprong te wagen. Ze heeft toen haar baan opgezegd en begon als jonge zelfstandige ondernemer met haar kapsalon.

Ze zegt: “Dat was ontzettend spannend en een grote gok, omdat ik geen vast inkomen meer had en investeringen moest doen voor de salon”. Nadat zij ongeveer tien maanden alleen had gewerkt in de salon was ze klaar voor de volgende stap. De salon werd begin 2015 aangemerkt als “erkend leerbedrijf”, waardoor ze leerling kappers de kans kan bieden om stage te lopen en werkervaring op te doen in haar salon. Ze heeft een fijn team van leergierige en enthousiaste meiden om zich heen gebouwd en KnipmeK(n)apsalon! is uitgegroeid tot een jong, fris en ambitieus bedrijf.

Debby knipt ook op maandag als KnipmeKnap! aan huis. Zo biedt ze extra service aan mensen die niet of moeilijk naar de salon kunnen komen. Met KnipmeK(n)apsalon! wil Debby zich onderscheiden door haar persoonlijke en deskundige aanpak. Ze zegt: “In goed overleg met de klant geven we hem of haar voor een leuke prijs en met persoonlijke aandacht een mooi kapsel, zodat de klant tevreden en met een goed gevoel de salon verlaat en dan hopelijk weer terug komt!”
KnipmeK(n)apsalon! is in de afgelopen jaren gegroeid. Debby: “Toen ik begon was er één werkplek met een houten stoel voor een spiegel. Nu hebben we 3 werkplekken met meer comfortabele stoelen en voorzieningen en de salon ziet er knus en gezellig uit. Ik heb alle kosten voor de salon zelf betaald en blijf investeren in de salon en de opleiding van de medewerkers.

De locatie waar we momenteel zitten voldeed in het begin. We hebben echter behoefte aan meer ruimte en betere voorzieningen. Na enig zoekwerk heb ik een nieuwe ruimte gevonden aan de Hoge Ham166-B in het centrum van Dongen.
Daar krijgen we betere parkeervoorzieningen en meer werkruimte met een extra wastafel. Daarnaast krijgt de salon een moderne en gezellige look. Zo kunnen we de klanten extra comfort en luxe bieden.

“Mijn salon bestaat ruim 4 jaar en daar ben ik trots op. De verhuizing is een nieuwe uitdaging en ook spannend! Ik heb geleerd dat motivatie, doorzettingsvermogen en hard werken wordt beloond”, aldus Debby.

KnipmeK(n)apsalon! zal rond eind augustus haar deuren openen op Hoge Ham 166-B. Dit zal feestelijk worden gevierd met klanten en betrokkenen. Iedereen is bij KnipmeKnap! en KnipmeK(n)apsalon! welkom. Van jong tot oud, dames, heren en kinderen.

Op maandag knipt KnipmeKnap! aan huis. De KnipmeK(n)apsalon! is momenteel nog geopend aan de Tramstraat 52A van dinsdag t/m zaterdag, telefoon: 06 – 29780159. U kunt er terecht voor diverse behandelingen, zoals knippen, scheren, kleurbehandelingen, high/low lights, watergolf, permanent, invlechten en opsteken van het haar. Het is ook mogelijk om online een afspraak in te plannen via: www.knipmeknap.nl.

Reacties

article
97317
KnipmeK(n)apsalon! is al ruim 4 jaar de persoonlijke kapper voor iedereen. Eind augustus opent KnipmeK(n)apsalon
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180709/nieuwe-stap-knipmeknap/
2018-07-09T20:23:56+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/07/09202347/knipmeknap.jpg
Nieuws, Zakelijk