Zangeres Maan naar Dongense kermis

Foto: videostill youtube

De Dongense kermis is dit jaar van vrijdag 6 tot en dinsdag 10 juli op het Wilhelminaplein. De kermisexploitanten hebben ook dit jaar weer enkele trekpleisters, zoals zangeres Maan, weten vast te leggen.

Zaterdagavond komt vanaf 19.00 uur voor de kleintjes clown Desalles naar Dongen. Zondagmiddag vindt de uitreiking plaats van de Piet Leander Trofee. De prijs voor de meest leuke en aantrekkelijkste attractie. Maandagavond rond 21.00 uur verzorgt zangeres Maan een optreden. Als winnares van de Voice of Holland is zij vooral bekend van het nummer Blijf bij mij met Ronny Flex. De kermis wordt vrijdagavond om 19.00 uur geopend door kinderen die een ballon met hun naam oplaten.

,,Dit jaar hebben we een kleine duizend speciale biologisch afbreekbare ballonnen aangeschaft. Net als de adressenkaartjes,” vertelt Jacky Leander namens de organiserende kermisexploitanten uitlegt dat ook zijn aan het milieu denken. De geretourneerde adreskaartjes die vanaf de verste plekken kwamen mogen een dag gratis kermis vieren. Dinsdagavond wordt de kermis rond 23.00 uur afgesloten met een vuurwerkshow. De kermis is in het weekeinde vanaf 13.00 uur geopende tot middernacht. Maandag- en dinsdagavond van 14.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen