Leuk, leuker, Bridge!

Foto: CC0 Creative Commons

Ingezonden: De meeste mensen die bridgen, hebben dat boeiende spel vaak pas op latere leeftijd geleerd en hebben daar absoluut geenspijt van. Integendeel, het houdt je geest scherp en het brengt je onder de mensen. Zeker als je in een vereniging speelt, zoals bij ons.

Om dit te kunnen bereiken is het wel zinvol om een beginnerscursus te volgen. Deze worden her en der aangeboden, maar je moet er wel altijd op uit !
Vanaf nu hoeft dat niet meer, want wij, Bridge Club Dongen, komen naar U toe. Nee, niet echt lijfelijk bij U thuis natuurlijk, maar op een andere manier.
Wij geven U de kans om te leren bridgen aan de hand van een 18-tal lesbrieven. Deze komen per e-mail naar U toe en U bepaalt zelf wat U ermee doet. Het is een cursus zonder leerdruk, zonder huiswerk, zonder strafwerk en zonder het risico van nablijven.

Het is niet de bedoeling, dat wij niet naar U omkijken, want wij staan “stand-by” voor al Uw vragen en/of problemen en plannen daarom een 4-tal ontmoetingsmomenten (overdag en ’s avonds), waarbij er ook daadwerkelijk onder begeleiding gebridged wordt. U vraagt zich nu wellicht af wat dat gaat kosten: NIETS ! Het is GRATIS !

Als U geïnteresseerd bent in deze lesbrieven om te leren bridgen, meldt u zich dan hiervoor aan. Vanaf juli worden deze met regelmaat aan U gestuurd en de eerste bijeenkomst is ergens in de maand augustus. Wij houden U daarvan op de hoogte.

U kunt zich aanmelden op het volgende adres:

[email protected]

Veel plezier ermee en hopelijk zien we elkaar.

Bestuur BC Dongen.

Reacties

Cookieinstellingen