Culinair genieten met Proef Dongen

Foto:

Op vrijdag 29 juni van 16.00 – 23.00 uur, vindt voor de tweede keer ‘Proef Dongen’ plaats. De grootste culinaire zomerborrel van Dongen in Park Vredeoord. Dit jaar doen er 13 culinaire ondernemers mee.

De formule is eenvoudig: je komt naar het park en je koopt daar munten. En vervolgens kun je gaan genieten van ‘uit eten’ in de buitenlucht bij 13 culinaire ondernemers tegelijkertijd. Er is voor elke smaak en elke grote of kleine trek wel een gerecht te vinden. De culinaire gerechten kosten 1, 2 of 3 munten en kun je bij de 13 restaurants gaan uitkiezen. Ondertussen zorgen we ervoor dat de drankjes naar je toe worden gebracht. Onze gastheren en -vrouwen verzorgen de bediening op een uitgebreid terras. Het allerleukste is als je niet alleen komt, hoewel je vast bekenden zult tegenkomen. Kom met je buren, je clubgenoten, je familie, je vrijdagavond-borrelclub, je netwerkvrienden of je collega’s. Vorig jaar werd er ook druk geappt en gebeld: ‘Hé het is hier keigezellig! Kom ook ff mee-eten en -borrelen’.

Zoals gezegd: we starten om 16.00 uur en je kunt tot 23.00 uur blijven plakken. Maar het loont dit jaar zeer de moeite om vroeg te komen. Om 16.00 uur schenken we een gratis cocktail voor de eerste bezoekers en hebben we bijzondere muzikale omlijsting. We verwelkomen dan DJ Boris Smith en TijsS on Sax. DJ Boris Smith is met ‘Be Yourself’ de Mega Top 50 binnen gekomen en zorg voor een heerlijke ‘mellow’ DJ-sound. En TijsS on Sax zorgt aanvullend voor een heerlijke omlijsting op zijn saxofoon. Hij improviseert op de beat van de DJ en gaat in interactie met het publiek. In de uren daarna neemt DJ Jim het stokje van Boris Smith en TijsS on Sax over. Hij zorgt voor een heerlijke loung-achtige muzikale avond in het park.

De 10 deelnemers van de eerste editie zijn zo enthousiast dat ze dit jaar ook weer meedoen: Brasserie De Drie Vissen, Gasterij Den Hamse Bok, Eetcafé Janssen & Janssen, Café de Gouden Leeuw, Lust Catering, Partyservice Vermeulen, Spijs en IJs, Natuurlijk Tomaat, Brasserie Winkk en Café De Salamander. Daarnaast verwelkomen we drie nieuwe deelnemers: Kookstudio ’t Veurhuis, Slagerij en Traiteur ’t Smaakhuys en barbecuekampioenen Smokin’ Suckers.
Wij zijn er al (bijna) klaar voor. Nog even duimen voor een mooie zomeravond. Dan kunnen we de zomer weer vieren en proosten het leven. Ontmoet elkaar bij Proef Dongen

Wat: Proef Dongen, de grootste culinaire zomerborrel van Dongen
Wanneer: Op vrijdag 29 juni van 16.00 – 23.00 uur in Park Vredeoord
Waar: In Park Vredeoord

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen