Zesde editie glossy 200% DONGEN valt dit weekend in de bus

Foto:

Er is lang naar uitgekeken maar donderdagavond was het zover: de zesde editie van de glossy werd officieel gepresenteerd tijdens een feestelijke bijeenkomst in de showroom van Automobielbedrijf Stoomberg.

De glossy heeft een nieuwe naam en heet vanaf deze Zomereditie 200% DONGEN. In zijn presentatie legde Bart van Kerkhof uit waarom: “We hebben gemerkt dat dit magazine bij de lezers écht een gevoel oproept van lokale trots. Een glossy met een meer dan 100% Dongense uitstraling. En dat moet in de naam terugkomen. Een naam die de inhoud en meteen het gevoel van de lezer weerspiegelt. Vanaf deze zomereditie heet de glossy dan ook ‘200% DONGEN’.” Na de presentatie van het magazine nam wethouder René Jansen het eerste exemplaar in ontvangst.

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Ook deze keer staat de 200% DONGEN weer boordevol unieke verhalen, weetjes, interviews en prachtige fotoreportages van fotograaf Jan Stads. Wat dacht je bijvoorbeeld van een interview met Geert Koppers, de man die aan de wieg stond van de viering van het openbare carnaval in Dongen en de Zomerspelen. Of een prachtig artikel over Dongenaar Karel Willemen, één van de senior ontwerpers bij de Efteling en onder meer eindverantwoordelijk voor het ontwerp van de prachtig attractie De Vliegende Hollander’, Verder onder meer een ontspannen afscheidsinterview met de wethouders van Beek en Panis, een kijkje bij de bewoners van het voormalige Musis Sacrumgebouw in de Julianastraat en een interview met topbadmintonner Jelle Maas…en nog veel meer 200% Dongense zaken. Een bijzondere nieuwe rubriek is ‘ik verzamel’ waarin de verzamelingen van twee Dongenaren uitgelicht worden.

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Natuurlijk ontbreekt het Dongense bedrijfsleven niet in deze 200% DONGEN. Een groot aantal lokale ondernemers zijn in Dongen of in de regio actief. In deze editie lichten we wederom een aantal mooie bedrijven uit. Dankzij hen en alle adverteerders is het mogelijk om alle inwoners van Dongen ook deze keer weer gratis te laten genieten van dit glossy magazine.

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Vanaf vandaag wordt de glossy gratis huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Dongen. Heeft u een ja/nee sticker of een nee/nee sticker op de deur, dan mag de glossy niet bij u bezorgd worden. Wilt u toch graag een gratis exemplaar dan kunt u daarvoor terecht bij Fa. Leijten, Hoge Ham 80-82, bij het kantoor van dongen.nieuws.nl aan de Hoge Ham 85 A of bij CIGO op Looiersplein 30.

De nieuwe glossy is maar liefst 196 pagina’s dik. Nieuwsgierig naar de nieuwe glossy? Bekijk hem HIER alvast online.

Reacties

article
96902
Er is lang naar uitgekeken maar donderdagavond was het zover: de zesde editie van de glossy
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180615/zesde-editie-glossy-200-dongen-valt-dit-weekend-in-de-bus/
2018-06-15T09:41:23+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/06/15093636/glossy18.jpg
Nieuws