Jetzt geht’s los mit Dongens Bierfest 2018

Foto:

In de grote zaal van De Cammeleur vindt op zaterdagavond 6 oktober de eerste editie van het grootste Bayerische feest van Dongen plaats: het Dongens Bierfest.

Een nieuwe naam? Ja, dat klopt. Dongens Bierfest ziet het levenslicht, geïnspireerd op een oktoberfeest, bierfeest èn tirolerfeest ineen. Lederhosen, Dirndls, Bierpullen, Bretzl und Bratwurst dat zijn de sfeervolle ingrediënten voor een unieke beleving. Muzikaal een topprogramma met in het voorprogramma Blaaskapel Štěsti en hoofdact Feestband Woenderbaar zorgt dat het dak er helemaal af gaat. Daarnaast een heerlijke catering volledig in het thema. Meer informatie kunt u vinden op de website van Dongens Bierfest. De online kaartverkoop start op maandag 18 juni via de eerder genoemde website.
Dongens Bierfest, ein großartiges fest.

Met een topprogramma pakt Dongens Bierfest flink uit. De bezoekers worden in het voorprogramma getrakteerd met stemmige blaasmuziek van Blaaskapel Štĕsti. Men kan, onder het genot van een bayerische maaltijd cq hapjes al lekker in de sfeer komen van het Dongens Bierfest. Deze rasmuzikanten spelen sfeervolle Oktoberfest muziek met een licht Tsjechische-drive, ze bestaan uit twaalf muzikanten en komen uit de omgeving van Boxmeer. Een perfecte opwarmer van deze eerste editie.

Vervolgens betreedt Partyband Woenderbaar het podium. Dé feestband die het dak er af gaat spelen. Ze hebben als credo “100% Stimmungsgarantie, mit die besten Spitzenhits aus Deutschland”. In een avondvullend programma wordt u een fantastische show voorgeschoteld waarbij u zich rechtstreeks in een groot Schlagerfestival waant waarbij het haar van Heino nog zou verbleken! Diverse hilarische verkleedpartijen, interactie met het publiek, professioneel geluid, pracht decor en een spetterende lichtshow maken het geheel tot de meest complete Duitse ‘Supershow’ van dit moment. Een feest der herkenning. Woenderbaar! Hossa!

Catering op maat
Vanzelfsprekend horen er bij een bierfest ook echte Bayerische gerechten. Ook hieraan is gedacht met een zeer divers menu. Bretzl’s (grote krakeling met zeezout), broodje braadworst, Deutsche Tapa’s (vlees / kaas plateau), Frankfurters (worstjes met rooksmaak), gebraden kippenvleugels/-en poten zijn deze avond te bestellen.

Bierbanken en statafels
Het voorste gedeelte van ‘der Partyraum’ is ingericht met bierbanken en –tafels (genummerd), men heeft gegarandeerd een eigen zitplaats, er zijn een beperkt aantal biertafels. Drank en eten worden hier voor de bezoekers uitgeserveerd. Dit VIP-arrangement is inclusief een broodje braadworst, naast natuurlijk een prachtige plaats voor bij het podium wat zorgt voor optimale interactie met de band. De ruimte achter het ‘zitgedeelte’ wordt met statafels ingericht, speciaal voor de bezoekers die wat meer bewegingsvrijheid wensen. Men kan hier zelf een pulletje bier, wijn of fris aan de bar gaan halen, maar bediening is hier ook aanwezig.

Ein Prosit der Gemütlichkeit
Dongen is dus gewoon weer een evenement rijker. De online kaartverkoop start aanstaande maandag 18 juni, bestellen kan uitsluitend via de website. Op deze website staat een bestelformulier en meer informatie hoe de bestellingen verwerkt gaan worden. Er wordt een ware run op kaarten verwacht, dus zorg dat je er snel bij bent.

Reacties

article
96890
In de grote zaal van De Cammeleur vindt op zaterdagavond 6 oktober de eerste editie
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180614/jetzt-gehts-los-mit-dongens-bierfest-2018/
2018-06-14T21:51:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/06/14214231/bierfest1.jpg
Nieuws