8 en 9 september 2018: 4e Internationale BBQ wedstrijd in Dongen

Foto: CC0 Public Domain / RitaE

Op 8 en 9 september 2018 wordt voor de vierde keer een internationale BBQ wedstrijd georganiseerd in Dongen-Vaart.

De organisatie is in handen van Boerderijvlees “de Vaartse Hoeve” en sportcafé ’t Vaartje. De wedstrijd is goedgekeurd door de Kansas City Barbecue Society (KCBS). De teams bereiden 4 vlees categorieën om zich te kwalificeren voor het kampioenschap: Kip, Ribben, Pork en Brisket. Daarnaast is er op zaterdag het Europees Kampioenschap whole hog (heel varken).

Allerlei activiteiten voor jong en oud
Er worden naast de barbecue wedstrijden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Een greep uit het grote aanbod. Er is een springkussen en een tractorbaan. Je kunt er biggen knuffelen en pony rijden. Ook is er de mogelijkheid om de handboog ter hand te nemen. Daarnaast zijn er diverse stands, zoals portret tekenen en klompen schilderen. In kramen worden er ook allerlei spullen te koop aangeboden.

Gratis kramen
Wil je ook een kraam om spullen te verkopen of een activiteit/hobby te demonstreren dan kost dit helemaal niets. Het enige wat je hiervoor behoeft te doen is contact opnemen met de organisatie. Het evenement mag zich verheugen op een toenemend aantal toeschouwers, waardoor het ook steeds aantrekkelijker is geworden om dingen aan de man of vrouw te brengen.

Waar?
Het evenement vindt plaats aan de Ruiterbaan in Dongen-Vaart. Zorg dat je er op tijd bij bent om te proeven. Voor verdere informatie kan contact opgenomen worden met Astrid en Christiaan Lodewijks (telefoonnummer: 0162-312082).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen