dinsdag 12 juni: Dongen in de ban van de Obstacle Run

Foto: Kees Laurijsen

De Survival Dongen is met zijn 22e editie niet meer uit  Dongen weg te denken. In combinatie met de Obstacle Run Brabant voor 14 plussers staat dit evenement garant voor een uitdagende, spannende en sportieve middag of avond.

Het parcours loopt door een van de mooiste natuurgebieden van Dongen, met diverse hindernissen voor groot en klein en zit vol verrassingen waaronder  modder, zand en water. Voor het publiek is er een gezellig terras aanwezig

Vanavond (dinsdag 12 juni 2018) vindt vanaf 18.00 uurde Obstacle Run Brabant weer plaats. Ben jij 14 jaar of ouder en wil je last minute toch nog meedoen dan kun je je bij de entree (achter op het terrein van Zwembad De Vennen)  melden en na betaling van het inschrijfgeld à € 17,50 helemaal los gaan op het parcours

Op woensdag middag 13 juni mogen alle basisschool leerlingen van groep 6 / 7 en 8 ook weer meedoen aan de Survival Dongen! Loop, ren, zwem, of rol de run met je eigen team. Na de run mag je natuurlijk nog even afkoelen in zwembad ‘De Vennen’ .

Heb je niet de mogelijkheid om deel te nemen aan een van deze sportieve evenementen? Kom dan gezellig onze sportieve deelnemers aanmoedigen langs de route bij de leukste en spannendste hindernissen.

De ingang is op beide evenementen te vinden naast zwembad ‘De Vennen’ , Deken Batenburgstraat 2, 5104 CR te Dongen.

Kijk voor meer informatie op :
www.survivaldongen.com
www.facebook.nl/survivaldongen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen