FC de Valk 2 kampioen zomeravond 2018

Foto:

De 49 ste editie van B.Z.A is bijna ten einde. Tot op heden zijn de wedstrijden sportief en gezellig verlopen bij een zeer goede zomeravond temperatuur .
De winnaar van dit seizoen is al bekend: Fc de Valk 2

Na de eerste ronde te zijn vrijgeloot kwam Fc de Valk 2 in de tweede ronde uit tegen vv Bal op ’t Dak. De Valk won overtuigend met 7-0 . In de derde ronde maakten ze hun aspiraties duidelijk met winst tegen regerend kampioen ‘t Karrewiel 2 met 5-2 .  Met 21 punten uit 7 wedstrijden en een doelsaldo van +33 werd Fc de Valk terecht kampioen en winnaar van de Hartman beker.

De winnaar van de penaltybokaal is nog niet bekend, de strijd zal gaan tussen de vv Dabbers en Fc de Salamander deze hebben in 7 reeksen respectievelijk 27 en 31 doelpunten gemaakt .De beslissing zal deze week in de laatste reeks vallen  De prijsuitreiking zal plaatsvinden in Café ’t Karrewiel op vrijdag 15 juni na afloop van de wedstrijd ‘t Karrewiel 1- ‘t Karrewiel 2 om 21.45 uur.

Het volgend seizoen is er een met een gouden randje ,de B.Z.A Dongen bestaat dan 50 jaar, uniek in Brabant. Mochten er nog verenigingen, horeca gelegenheden en /of bedrijven zijn die interesse hebben om aan deze jubileumcompetitie deel te nemen, neem dan contact op met Adrie van Riel tel 06-51169113.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen