Anspachschool voor één dag Camping ‘Fort Anspach’

Foto:

Het is al jarenlang een geweldige traditie op de J.J.Anspachschool dat alle meesters en juffen hun verjaardagen op dezelfde dag vieren: “De meesters- en juffendag”. Ieder jaar weer pakt de Ouderraad groots uit om er een leuke dag rondom een thema van te maken. Dit jaar was het thema “Op de camping”.

Nou, dat hebben de kinderen en hun leerkrachten geweten!! Toen ze op de meesters-en juffendag op het schoolplein aankwamen zagen ze dat daar een heuse pop-up-camping was ontstaan: caravans, campers, tenten, klapstoeltjes en –tafeltjes, het zag er echt gezellig uit. Gelukkig waren ze er op voorbereid en waren ze heerlijk recreatief gekleed. Ook de wc-rollen onder de arm ontbraken niet.

 

De dag werd geopend door een warming up van L-Joy, waarna presentator Teun Aarden (oud-leerling van de school) aan het woord kwam. Hij liet twee teams van leerkrachten, geholpen door een paar kinderen, opdrachten tegen elkaar doen, hetgeen hilarische taferelen opleverde.

Hierna gingen alle kinderen met hun leerkrachten even naar de eigen klas waar nog even uit volle borst “Lang zullen ze leven” werd gezongen en waar wat cadeautjes en prachtige knutsel- en tekenwerkjes werden aangeboden. En toen barstte het feest pas echt los: tientallen ouders waren bereid gevonden rondom de school op een Vlaamse kermis een spel te begeleiden. Er werd gesjoeld, gerend, gehoepeld, op luchtkussens gesprongen, een bingo gehouden, een lekker ijsje van “Barry” gegeten en gelukkig was er onder de warme zon (wat een prachtig weer was het toch!) veel water en ranja te drinken.

De feestelijke ochtend werd afgesloten door L- Joy en Shirley van het animatieteam van de camping. Zij verraste de kinderen en leerkrachten op enkele lekkere meezingers en in polonaise werd onder presentatie van Teun de dag afgesloten.

In de middag hebben de leerkrachten rondom Galder een heerlijke tocht op de Solex gereden, waarna ze nog lekker uit eten zijn geweest. Wat hebben ze zo een heerlijke dag gehad. Kinderen en personeel hebben genoten. Uiteraard was dit alles niet mogelijk geweest zonder de grandioze inzet van de Ouderraad en alle ouders die op deze dag hebben meegeholpen. Kinderen en leerkrachten zijn nu al benieuwd wat er volgend jaar weer uit de kast getrokken gaat worden!!

Reacties

article
96597
Het is al jarenlang een geweldige traditie op de J.J.Anspachschool dat alle meesters en juffen
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180610/anspachschool-dag-camping-fort-anspach/
2018-06-10T13:39:06+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/06/10133803/camping2.jpg
Nieuws