Cammeleur nieuwe locatie voor Sportgala

Foto:

Na jaren van ‘omzwervingen’ vindt het jaarlijkse Sportgala dit jaar plaats in De Cammeleur.

Al in 2012 besloot het college dat evenementen in principe thuishoren in de gebouwen van de Stichting Donckhuys, en de Cammeleur is er daar een van. ‘De Cammeleur beschikt over de juiste faciliteiten voor de organisatie van het Sportgala. De theaterzaal biedt een sfeervolle omgeving, heeft zitplaatsen voor het publiek en is uitgerust met licht en geluid. Kortom, de Cammeleur biedt nieuwe mogelijkheden om van het Sportgala een feestelijke en bruisende avond te maken’, zo laat het College enthousiast weten in een raadsinformatiebrief.

Het Sportgala wordt gehouden op vrijdag 21 september en staat in het teken van het thema Sport en Cultuur. Het gala vormt de afsluiting van de Nationale Sportweek. Samen met de partners van de Cammeleur organiseert de gemeente in die week activiteiten om aandacht te vragen voor sport, bewegen en gezonde voeding.

De afgelopen jaren waren diverse locaties het decor voor het Sportgala: de centrale hal van het gemeentehuis, café De Salamander en sporthal De Salamander. Tijdens het sportgala worden Dongense sportkampioenen gehuldigd. De inschrijving voor genomineerden is inmiddels gestart. Tot 20 juni kan iedereen zijn sportkampioenen nog aanmelden via de website van de gemeente.

Door: Bernadette Klerx

Reacties

article
96561
Na jaren van ‘omzwervingen’ vindt het jaarlijkse Sportgala dit jaar plaats in De Cammeleur. Al
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180608/cammeleur-nieuwe-locatie-sportgala/
2018-06-08T20:26:38+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2017/11/23172553/cammeleurnieuw2.jpg
D'n Ham Vandaag, Nieuws, Sport