RABO Clubkascampagne: 200.000 euro voor verenigingen en stichtingen

Foto:

Rabobank Tilburg en omstreken organiseert ook dit jaar weer de Clubkas Campagne om verenigingen en stichtingen te helpen hun doelen te bereiken. De ruim 34.000 leden van de bank kunnen hun favoriete clubs helpen door hun stem uit te brengen.

Op deze manier verdelen de leden € 200.000,- onder de verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de campagne. Verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden van 1 juni tot 17 september.

Inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne
Alle verenigingen uit het werkgebied van Rabobank Tilburg en omstreken (Tilburg, Dongen, Rijen en Goirle) die bankieren bij de bank en voldoen aan de voorwaarden, komen in aanmerking voor deelname. De Rabobank Clubkas Campagne komt voor verenigingen en stichtingen in de plaats van een donatie of sponsoring. De campagne vindt één keer per jaar plaats. Om kans te maken op een bijdrage in 2019 moeten clubs deelnemen aan de campagne van 2018.

Inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne kan vanaf 1 juni via de website www.rabobank.nl/tilburg. De inschrijfperiode voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne loopt tot 17 september.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vindt u op de website van Rabobank Tilburg en omstreken: www.rabobank.nl/tilburg.

Reacties