Uw eigen uitvaart bespreken met een uitvaartverzorger? Op 2 juni kan het in Dongen

Foto: CC0/Creative Commons

Op zaterdag 2 juni organiseert Monuta Els Alessie een inspirerende informatiedag van 10.00 – 14.00 uur in Dongen. Tijdens de informatiedag kunnen bezoekers inspiratie opdoen over uitvaartmogelijkheden en hun persoonlijke uitvaartwensen vastleggen.

Een bijzonder afscheid. Veel mensen kunnen zich er misschien weinig bij voorstellen, maar ze kunnen zich er wel op voorbereiden. Tijdens de informatiedag op 2 juni zijn bezoekers aan Monuta Els Alessie van harte welkom om daarover in gesprek te gaan met een Monuta uitvaartverzorger.

Tips en inspiratie
β€œDe meeste mensen hebben wel eens nagedacht over hun eigen wensen rondom de uitvaart, maar hebben deze niet vastgelegd. De informatiedag is bedoeld om mensen de kans te geven na te denken over hun wensen, er met een uitvaartverzorger over te praten en eventueel meteen vast te leggen. Zodat nabestaanden straks niet met onverwachte vragen achterblijven.”, aldus Monuta. Voor iedereen die niet in de gelegenheid is of liever thuis uitvaartwensen invult, kan dit doen via www.monuta.nl/uitvaartwensen. Hier zijn ook tips en inspiratie te vinden voor het vormgeven van een bijzonder afscheid.

Kosteloos
Belangstellenden kunnen kosteloos de informatiedag bezoeken, aanmelden vooraf is niet nodig. De locatie Monuta Els Alessie aan de Dongenpark 1, 5102 DB in Dongen is op zaterdag 2 juni aanstaande geopend van 10.00 – 14.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen