10 Jaar Dishking in De Gouden Leeuw

Foto:

Zanger/Gitarist en Dongenaar Jason de Laat die vooral bekend staat als frontman van de band Dishking viert zijn 10 jarig jubileum. Dit feit wordt ook op 2 en 3 juni j.l. gevierd met twee exclusieve shows in de Gelredome tijdens het “Heroes Dome “ evenement. Maar hij wil dit feit ook op een Dongens podium vieren.

Jason de Laat is een eigenzinnige muzikant die een geheel eigen sound heeft gecreëerd met zijn band Dishking. Liefhebbers van bezwerende eigenzinnige Americana moeten dit beslist meemaken. Gedreven, rootsy, sexy en eerlijk zo kun je zijn sound samen vatten.Volgens menigeen heeft zanger, gitarist en songsmid het onverzettelijke van Johnny Cash en de warmte van Jim Reeves en kenmerkt zijn muziek zich als cinematic passend bij een ‘Tarentino’ film met invloeden van Cash, Waits, Presley en Bowie.

De Dongenaar Jason de Laat heeft onlangs zijn vierde langspeler uitgebracht. Zijn hitsingle ‘Work This Thang’stond ook in de persoonlijke favorieten lijst van dj’s als Giel Beelen en Gerard Ekdom. Ook deed hij op radio 3 live uitvoeringen van dit nummer. Ook zijn nummers van Dishking zijn gebruikt voor korte films, en tv programma’s . Hij doet ook solo optredens en met een ensemble maar voor dit optreden in Dongen komt hij met zijn band. Dus wie behoefte heeft aan een avondje bezielende Americana en vurige soul zal hier op zijn wenken bediend worden.

Zaterdag 9 juni a.s. Aanvang 22.00 Zaal open 21.30 Entree 5 euro. Café-zaal de Gouden Leeuw st.Josephstraat 107 Dongen.
www.dishkingmusic.com

Reacties