Dongennieuws Ballonfiësta op zaterdag 30 juni! Ga jij mee omhoog?

Foto: Hans Driesen

Op zaterdagavond 30 juni wordt vor de vierde maal het spectaculaire dongen.nieuws.nl Ballonfiesta georganiseerd. Meerdere ballonnen zullen die avond rond 20.30 uur opstijgen vanaf het veld aan De Nestel aan de overkant van de fietsbrug. En jij kunt één van de passagiers zijn!

Met een luchtballon opstijgen  in Dongen is een unicum, die kans krijg je geen tweede keer. Bij het opstijgen zie je Dongen eens op een andere manier en wie weet staat de wind gunstig en kom je nog in de buurt van je eigen huis. Na afloop van de vaart wordt je keurig netjes teruggebracht naar het startveld maar niet voordat je onder het genot van een glas champagne je getuigschrift hebt ontvangen.

Voor een bedrag van € 150,00 kun jij een plaatsje in één van de ballonnen reserveren. Niet alleen leuk voor jezelf maar denk ook eens aan de mogelijkheid om iemand zo’n plekje cadeau te geven voor moederdag,  vaderdag, een verjaardag of jubileum. Samen met je werknemers of collega’s? Het kan allemaal. De vaarten worden uitgevoerd door Sky Ballonvaarten.

Om één of meerdere plaatsen te reserveren stuur je een mail naar [email protected] onder vermelding van ‘ballonfiesta’. Wij nemen dan contact met je op voor de bevestiging hiervan. Het aantal beschikbare plaatsen is niet onbeperkt. Wees er dus snel bij als je interesse hebt. De verzoeken worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Reacties