Moers Pinksterweekend 2018 een daverend succes

Foto:

Wauw! Met dat woord kunnen we dit geweldige Moers Pinksterweekend omschrijven! Met twee uitverkochte avonden en puilde de feesttent in De Moer uit met feestgangers. Ook de familiemiddag mocht door het zonnige weer op vele bezoekers rekenen.

Zaterdagavond was het knallen. Met Nederlands bekendste coverband “The Dirty Daddies”, bekend van hun formule met 120 hits in 120 minuten hebben zij de feesttent flink ondersteboven gezet. De CO2-kanonnen en vlammenwerpers stonden deze avond geen 10 seconde stil, want na een flitsoptreden van Zanger Kafke werd de avond in stijl afgesloten door de Pyromanen van de Buren van de Brandweer.

Zondagavond was het weer ouderwets losgaan op échte Hollandse knallers! Jeffrey Heesen, John West, Lange Frans, Henk Dissel én de beste Feest DJ van Nederland: Willem de Wijs staan voor jou op het podium. Daar bovenop kwam nog het verrassingsoptreden van Lamme Frans!

De weergoden waren ons ook zondagmiddag gunstig gestemd. Met het waterige zonnetje hebben vele gezinnen de weg gevonden naar de familiemiddag. Niet alleen de gratis attracties, springkussens en het FIFA’18 toernooi waren populair. Ook de (groot)ouders vermaakte zich prima op het uitgebreide terras met liveband. Al met al kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagd evenement. Graag tot volgend jaar!

Reacties