Jong ontmoet oud project Cambreur College

Foto:

Sinds een jaar of tien hebben het Rode Kruis en het Cambreur College een project “Meet en Greet”. Hier ontmoeten de leerlingen van het Cambreur College senioren uit de gemeente Dongen. Samen hebben ze vier activiteiten die georganiseerd worden door de jongeren. Dit kan een spelletje kaarten zijn, maar ook een uitstapje naar de bioscoop of een restaurant.

Dominiek en Bo vertellen over hun ervaringen: “De laatste weken zijn wij bezig geweest met het ‘jong ontmoet oud project’ van het Rode Kruis, dit houdt in dat wij met een senior 4 afspraken maken om iets gezelligs te gaan doen. Onze afspraken waren: lunchen, samen koken, naar de bioscoop, spelletje spelen en de afsluitingsmiddag bij de Avri. De afspraken waren echt super gezellig en wij hebben er allemaal van genoten. We hopen nog veel contact met onze oudere te houden. Toen we vroegen aan andere kinderen die ook meededen aan het project zeiden ze dat ze het erg gezellig en ook leerzaam vonden, en natuurlijk de moeite waard! Wij raden het andere kinderen ook aan.”

Mocht u volgend jaar willen deelnemen of kent u iemand in uw omgeving die zou willen deelnemen, neem dan contact op met Paul van den Heuvel, [email protected] Hij kan u hier meer over vertellen.

Reacties