Alpe D’Huzes team van Krevelen organiseert een Mindful Run Clinic

Foto:

Zaterdag 26 mei 2018 organiseert Alpe D’Huzes team van Krevelen in samenwerking met Mindful Run Dongen een Mindful Run Clinic bij Atledo aan de Hertog Janstraat in Dongen. Het inschrijfgeld komt volledig ten goede aan Alpe D’Huzes.

Dongenaar Alex van Krevelen en zijn broer Gert-Jan lopen en fietsen 7 juni 2018 Alpe D’Huzes en willen hiermee zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Alpe D’Huzes.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op 7 juni tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Samen met Mindful Run Dongen heeft Alex een geweldige actie bedacht om extra geld in te zamelen.

Mindful Run Dongen gaat geheel belangeloos een kennismakingsclinic Mindful Run geven. Mindful Run is een unieke combinatie van ademhalen, mindfulness en (hard)lopen. Eigenlijk is het geen hardlopen maar met je hart lopen. Hierdoor is het voor iedereen toegankelijk. Jong, oud, beginnende en gevorderde sporter maar ook voor mensen die druk en stress ervaren. Want door Mindful Run vermindert je stress en krijg je meer energie.

Een Mindful Run cursus duurt vijf weken. Tijdens de clinic komen alle facetten van de cursus aan de orde en maak je op unieke wijze kennis met de beleving van Mindful Run.

De clinic wordt gegeven bij Atledo. Iedere deelnemer krijgt koffie/thee met wat lekkers aangeboden. Alle deelnemers maken kans op een gratis cursus Mindful Run of een t-shirt. Ook worden er foto’s gemaakt tijdens de clinic en deze krijgen de deelnemers toegezonden. Bij Atledo zijn voldoende kleedkamers.

Aanmelden kan via [email protected] of op 26 mei bij Atledo.

Datum: 26 mei 2018
Aanvang: 15.30u (inschrijven vanaf 15.00u in de kantine van Atledo)
Kosten: €15,-
Adres: Atletiek en Trim Vereniging Atledo, Hertog Janstraat 41, 5104 EX Dongen

Iedereen is welkom

Reacties