The Covernant in Jay’s Extase Tilburg

Foto:

De Dongense band The Covernant heeft de afgelopen jaren flink aan de spijkerharde weg getimmerd. Inmiddels is het vijftal een kleine 100 shows verder en daardoor uitgegroeid tot een strakke feestmachine die gerenommeerde clubs als De Pul in Uden, Dynamo in Eindhoven, MEZZ in Breda en De Bosuil in Weert plat gespeeld heeft.

Op zaterdag 26 mei is de band weer eens vlakbij te zien: Jay’s Extase op de Heuvelring in Tilburg zal ruim twee uur getrakteerd worden op set vol hardrock- en metalklassiekers die iedereen ook na een paar biertjes achter de kiezen al mee brult. Denk hierbij aan oude krakers van bands als Slayer, Metallica, Sepultura, Life of Agony, Judas Priest, Anthrax, Machine Head, Motörhead, AC/DC, Accept en Twisted Sister. Ook nieuwe klassiekers van bands als Steel Panther, Airbourne en Volbeat staan op de almaar groeiende setlist

Strak gespeeld, vol energie en met de nodige knipogen gebracht, bouwt The Covernant op ieder podium een feestje. Het podium van Jay’s Extase zal hierop een uitzondering vormen. Ken je klassiekers, want ze komen zeker voorbij….

De avond wordt geopend door de vrolijke punkrock van Who Nose.

Jay’s Extase
Heuvelring 112, Tilburg
Zaal open 20.00 uur
Aanvang 21.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen