Zondag 27 mei: Dag van het Park

Foto:

Gewoon gezellig buiten of buitengewoon gezellig? Het tijdschrift Quest zal wel voor de eerste optie gaan. Dit is dan ook het motto van de Dag van het Park. Op zondagmiddag 27 mei wordt dit festijn voor de achtste opeenvolgende keer georganiseerd in Park Vredeoord. Stichting Parkplezier rekent weer op veel belangstelling vanuit de Dongense gemeenschap.

Gewoon
In Dongen vinden we het heel gewoon dat het verenigingsleven zo bruisend is. Op 27 mei staat het park vol met kramen waar allerlei verenigingen, clubs en bedrijven zich presenteren. In de grote Starshadetent treden Dongense muziekgezelschappen voor u op.

Gezellig
Park Vredeoord is altijd een plek waar je mensen kunt ontmoeten. Maar op de Dag van het Park zijn de omstandigheden hiervoor wel optimaal. Er is de hele middag live muziek. Ieder half uur staat er weer een ander koor, band, of ensemble op het podium. De mensen achter de bar staan voor u klaar om wat lekkers in te schenken of een bordje smakelijk eten te serveren. Ook bij de stands die in een grote halve cirkel opgesteld staan, is genoeg te proeven en te beleven.

Buiten
Het decor voor deze mooie zondagmiddag wordt gevormd door de oude bomen van Park Vredeoord. In mei is het daar op zijn mooist. Iedereen wordt uitgenodigd om een kleedje en een picknickmand mee te nemen. Voor de kinderen zijn er heel veel activiteiten waar ze gratis aan deel kunnen nemen.

Zie voor meer informatie www.parkplezier.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen