Pinkstermiddag voor het hele gezin in De Moer

Foto:

Een pinkstermiddag met vermaak voor het hele gezin. Dat is hoe pinkstermiddag van het Moers Pinksterweekend bekend staat! Ook dit jaar staat het feestterrein in De Moer zondagmiddag 20 mei weer bol staan van allerlei gratis optredens, attracties, activiteiten en acts voor jong en oud.

De organisatie van het Moers Pinksterweekend zorgt al jaren voor vermaak voor het hele gezin op zondagmiddag. Terwijl uw (klein)kinderen zich vermaken op het afgesloten buitenterrein, geniet u van livemuziek op het buitenterras. Kinderen kunnen zich vermaken met een van de vele attracties of activiteiten, zoals een treintje, trampolines, springkussens, een FIFA’18 toernooi op de PlayStation 4, stormbanen of één van de sportclinics op het terrein. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd ook een gooi te doen naar titel van “Beste FIFA’18 speler van de middag”. Een groot buitentterras met livemuziek zorgt de volwassenen

De entree is gratis, ook alle activiteiten en attracties zijn kosteloos! De organisatie heet u graag van harte welkom vanaf 13:00 op het evenemententerrein aan de middelstraat in De Moer.

Op zoek naar een weekend vol feest? Kijk dan ook naar de feestavonden van het Moers Pinksterweekend! Kijk voor alle informatie, activiteiten en kaartverkoop op www.moerspinksterweekend.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen