RALLY DONGE VALLEI – zondag 10 juni

Foto: Paul Jespers Fotografie

Nog een paar weken en dan starten we de motoren voor de eerste editie van de Rally Donge Vallei op Landgoed Bergvliet in Oosterhout.

Wat fijn dat er zoveel mensen hebben ingeschreven voor deze eendaagse tourtocht door het Brabantse landschap. Er zijn echter nog wel wat laatste plaatsen te vullen om aan het einde van de dag een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan de Stichting Met Je Hart Dongen.

NIEUWTJE
U kunt er ook voor kiezen om alleen deel te nemen aan het evenement vanaf de finishlocatie De Oude Kerk in Dongen. U wordt dan hartelijk ontvangen met een glas champagne en lekkere hapjes. Daarna volgt een culinair diner verzorgd door SED, Dongen Culinair en Keurslager Marco van Strien. De drank is inclusief.  Het bedrag dat u hiervoor betaalt is €75,00 per persoon. U steunt daarmee tevens het goede doel de stichting Met Je hart Dongen.Hiervoor kunt u zich aanmelden via [email protected] vergeet u niet aan te geven als u allergie of dieetwensen heeft?

Even voorstellen (zie foto boven)
Vlnr zien we eerst Lisette Veenstra, initiatiefneemster van de stichting Met Je Hart Dongen. Daar doen we het allemaal voor. Daarnaast staat Joop van der Holst, lid van de Rallycommissie en lid van de Lionsclub Donge Vallei sinds heel wat jaren. Dan Mylène Koeken-Segers, voorzitter van de Rallycommissie en jongste lid van de Lionsclub Donge Vallei. Daarnaast staat Sjors, afgevaardigde van de hoofdsponsor Porsche Centrum Zuid en helemaal rechts staat Sander Kock. Ook hij is lid van de Rallycommissie en penningmeester en bestuurslid van de Lionsclub Donge Vallei.

We staat hier bij De Oude Kerk in Dongen, tevens de finish van de rally. Hier komen alle deelnemers aan het eind van de rally aan en worden met een heerlijk glas champagne en lekkere hapjes onthaald. Aansluitend zal er een voortreffelijk diner verzorgd worden door SED, Dongen culinair en keurslager Marco van Strien.

Ook zal er op de finishlocatie een kunstwerk van schilderes Lieske Stieger worden getoond die te koop wordt aangeboden die avond. Ook die opbrengst wordt gedoneerd aan de stichting Met Je Hart Dongen. U ziet het! We halen letterlijk alles uit de kast om alle deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen en een flinke bijdrage te leveren aan de strijd tegen eenzame ouderen in Dongen.

Wij zouden het geweldig vinden als u deel neemt aan dit nieuwe Dongense evenement! Of u de hele dag aanwezig bent of alleen ‘s-avonds, u bent van harte welkom! Inschrijven kan nog steeds via de website www.rallydongevallei.nl

Even kort en globaal het programma voor zondag 10 juni 2018:

9:00 ontvangst Landgoed Bergvliet, Oosterhout
10:00 start equipes
Lunch showroom Porsche Centrum Zuid, Oirschot. hoofdsponsor van dit evenement
17:00-17:30 finish De Oude Kerk, Dongen
18:00 Start diner, prijsuitreiking en diner

Met zeer grote dank aan alle sponsoren:
Porsche Centrum Zuid
Landgoed Bergvliet
D2P XL
Paul Jespers Fotografie
Goos Evenementen
Rovin
SED
Dongen Culinair
Keurslager Marco van Strien
Superdry Breda, Tilburg en Eindhoven
HLB van Daal
Proact Nederland bv
Smeekens sportprijzen
Kaasland Dongen
Ambiance Trainingen
Van den Bosch Makelaars
Bianca-Store
Bloematelier Chic
Dongen.Nieuws.nl
Dolavie
Fortune Coffee
Bakkerij de Koning

Reacties

article
95761
Nog een paar weken en dan starten we de motoren voor de eerste editie van
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180508/rally-donge-vallei-zondag-10-juni/
2018-05-08T16:22:13+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/05/08162204/rdv1.jpg
Nieuws, Zakelijk