De Dongense Dorps Quiz 2018 slaat op 27 mei af

Foto:

Het DDDQ bestuur is al druk bezig met de voorbereidingen voor De Dongense Dorps Quiz 2018. Leuke vragen en ludieke opdrachten liggen in het verschiet!

Aan een ieder willen we laten weten dat De Dongense Dorps Quiz dit jaar plaatsvindt op zaterdag 29 september. De feestavond volgt een week later op vrijdag 5 oktober. De feestavond vindt plaats bij de Cammeleur. Je kunt jouw team in schrijven op zondag 27 mei. De inschrijving vindt plaats bij het Golfcentrum Dongen (Zandeweg 2, 5107 NM Dongen) tussen 15.00 uur en 17.00 uur.  Tijdens deze inschrijvingsdag kun je extra punten verdienen die meetellen met de uitslag van de quiz.

Op de website www.DDDQ.nl is het inschrijfformulier te vinden. We vragen je deze vooraf in te vullen en mee te nemen naar het Golfcentrum. Het inschrijfgeld moet contant voldaan worden op deze dag.

Is er niemand van je team in de gelegenheid om te komen naar de inschrijvingsdag, zorg dan voor een vervanger. Vanaf 28 mei kun je je nog wel via de website inschrijven, echter zijn er dan geen extra punten meer te verdienen! Tevens geldt vol = vol. Er is maar plek voor 150 teams!

Tot ziens op zondag 27 mei bij Golfcentrum Dongen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen