Fit & Slank de zomer in: dat kan nu ook in Dongen!

Foto:

Wees eerlijk, kilo’s verliezen is helemaal niet zó moeilijk. Een crashdieet en je bent er! Maar je ideale gewicht vasthouden, dat is vaak al een stuk lastiger.

Zo lastig dat er zelfs een woord voor bestaat; jojoën. En stel je blijft op gewicht, dan betekent dat vaak overleven op een halve cracker en een blaadje sla. Funest voor je energielevel natuurlijk. Leuk voor “wannabe supermodels”, maar niet voor mensen die vol in het leven staan!

Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. Onze naam zegt het eigenlijk al; we kiezen voor een complete aanpak, met de focus op een eenvoudig en gezond eetpatroon én op je fitheid. Die specifieke combinatie zorgt ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield.

Marianne Verharen, gediplomeerd gewichtsconsulente, adviseert en motiveert je op beide gebieden. Zo realiseer je niet alleen je streefgewicht; je weet ook zeker dat je mentaal én fysiek vol energie zit. Dat voel je én dat zie je!

Groepslessen en personal coaching
De groepscursus Fit & Slank bestaat uit acht wekelijkse lessen. Aan de hand van het boek “Coach voor je vitale gewicht” wordt er onderscheid gemaakt in vitale en fatale voeding. Door “De Regel van 3 en de 7 afspraken” en alle informatie in de cursus en de peptalks die elke les gegeven worden, leer je bewust precies dát te eten wat goed voor je is. We veranderen jouw leefstijl met een gezonde en eenvoudige methode. Makkelijk te onthouden, makkelijk toepasbaar én zonder hongergevoel!

Fit & Slank is geen dieet dat bepaalt wat je met je ontbijt, lunch, tussendoortje moet eten, maar we geven aan hoeveel je mag eten. Wij creëren inzicht in alle consumptiemomenten van deze cultuur en welvaart en vooral ook in jouw gedrag en gewoontes. Met meerdere mensen deelnemen aan de informele cursus werkt écht motiverend en ondersteunend.

Liever toch een personal coaching bij Fit & Slank? Dat kan natuurlijk ook! Boek je een personal coaching ‘instappakket’ in de maand mei dan krijg je een kookboek van Fit & Slank cadeau!

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraars
Wellicht krijg je de groepscursus of personal coaching vergoed vanuit je ziektekostenverzekering. Dit zit bij veel zorgverzekeraars in het aanvullende pakket. Kijk op www.fitenslank.nl of jij ook voor vergoeding in aanmerking komt!

Wil jij je huidige leefstijl doorbreken en Fit & Slank de zomer in?  Geef je dan nú op voor de 8-weekse groepscursus die start op maandagavond 14 mei om 19.30 uur – Hoge Ham 112

Voor info en opgeven zie: https://www.fitenslank.nl/coaches/marianne-verharen.html of bel/app: 06-22254823.

Advertorial

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen