100% DONGEN wordt 200% DONGEN

Foto:

Op 14 juni is het weer zo ver. Op die dag is de lancering gepland van alweer de zesde editie van de inmiddels razende populaire glossy. Een magazine om trots op te zijn als Dongenaar en in dat verband hebben we bijzonder nieuws te melden.

Nieuwe naam: 200% DONGEN
Omdat de glossy bij de lezers echt een gevoel oproept van lokale trots vinden wij dat dit magazine een meer dan 100% Dongense uitstraling heeft.. En dat moet in de naam terugkomen. Een naam die de inhoud weergeeft en meteen het gevoel van de lezer weerspiegelt Vanaf de komende zomereditie heet de glossy dan ook 200% DONGEN.

De nieuwe editie
De komende zomereditie van de glossy 200% DONGEN is wederom 196 pagina’s dik en zit weer boordevol pakkkende verhalen, interviews met bijzondere Dongenaren, interessante advertorials en prachtige fotoreportages.Wat dacht je bijvoorbeeld van een interview met Geert Koppers, de man die aan de wieg stond van het carnaval in Dongen en de Zomerspelen. Of een prachtig artikel over Dongenaar Karel Willemen, één van de senior designers bij de Efteling en onder meer eindverantwoordelijk voor het ontwerp van de prachtig attractie De Vliegende Hollander’, Verder onder meer een ontspannen afscheidsinterview met de wethouders van Beek en Panis, een kijkje bij de bewoners van het voormalige Musis Sacrumgebouw in de Julianastraat en een interview met topbadmintonner Jelle Maas…en nog veel meer 200% Dongense zaken.

Deze glossy zal ook weer gratis huis-aan-huis verspreid worden in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart in een oplage van 12.000 stuks.

Alle tot nu toe verschenen glossy’s zijn voor de meeste Dongenaren echte bewaarexemplaren. Ze worden overal nog regelmatig doorgebladerd en dat betekent dat je als bedrijf regelmatig en gedurende langere in beeld bent. Een uiting met blijvende waarde. Daarnaast is het zo dat je met een advertentie in de glossy de betrokkenheid van je bedrijf bij Dongen nog een extra in de schijnwerpers zet. Een prachtig medium om je bedrijf onder de aandacht te brengen van een grote groep lezers in Dongen en de regio

Adverteren
Heeft u als ondernemer belangstelling om te adverteren in deze zesde editie van de glossy dan zijn er nog mogelijkheden. Bel naar bart van Kerkhof op 06-36323131 of mail naar [email protected] en we maken graag een afspraak om de mogelijkheden toe te lichten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen